Ki nem várja nov.4-re? Éreztek már valamit?
Figyelt kérdés
Én már 2 napja küzdök a folyamatos pisilési ingerrel. Éjjel is 3-szor ébredtem fel emiatt. A mellem duzzadt, eresebb, a mellbimbóm sötétebb. Nálatok mi újság? Ja és nem beképzelem, mert már voltam terhes.2011. nov. 2. 06:09
21/27 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet ma az első vizeletből, és persze negatív! De a mensim sincs sehol. Már harmadikán meg kellett volna jönni, de semmi. Meg baba sincs. Ki érti ezt???
2011. nov. 11. 12:38
22/27 A kérdező kommentje:
Tegnap megjött...((( Ennyit a jelekről!!!
2011. nov. 16. 07:58
24/27 anonim válasza:
Ne bánkódj- lesz neked is babád!!
Nekem ovu teszttel lett 1-2hónap próbálkozás után. Mármint a 2.gyerekünk így lett 2.hónapban, és a 3. az első ilyen hónapban, mikor használtam az ovitesztet.
Próbáld ki, hátha neked is bejön!
25/27 anonim válasza:
Valamelyik nap hallottam, hogy 2 naponta kell közösülni, úgy sokkal nagyobb esélye van a fogamzásnak.
26/27 anonim válasza:
Igen mert sok a terméketlen hímivarsejt és 2 naponta cserélődik vagy mi és ahhoz h pont az lökődjön be ami megtermékenyít 2 naponta kell csinálni....nemtom pontosan
27/27 anonim válasza:
jaj de csúnyán mondtam el, a 2 nap a lényeg,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!