Ki nem várja nov.4-re? Éreztek már valamit?
Én tegnap teszteltem. Nem akarom elkiabálni. Ameddig nem látszik nem is fogok szólni senkinek csak a páromnak. A magándokihoz is csak a 10 héten megyek el, mert Vácon a 6 hetes babámat nem látták (hülyének néztek), csak mikor rá két napra a sürgősségire kerültem állapították meg a nem is pici manónkat. Sajnos onnantól az állandó vérzések miatt a 22 héten a menybe ment.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek. Egyébként én a szagokra vagyok eléggé kifinomult jelenleg.
Ha akarsz írhatsz privátba :)
Sziasztok!
Kedves első válaszoló! Ilyen előzményekkel én is félnék a helyedben, de reméljük, hogy most minden rendben lesz! Szorítok!
Kedves Kleopátra! Nagyon gratulálok a pozi tesztekhez! Hát nem tudom, hogy nálam mi van. Tünetek továbbra is megvannak. De ma csináltam tesztet, 20-ast, még negatív. Bár csak holnapután lenne a mensi ideje. Egyenlőre várok. Nem merek már reménykedni sem.
Sziasztok, én is 4-ére nem várom, nekünk ez volt az első inszem... sajnos idáig csak negatív tesztem van, holnap reggel tesztelek megint
Nektek van görbétek?
Kedves utolsó!
Nagyon gratulálok! Olyan jó neked! Sok boldogságot a babához! És vigyázz magatokra!
Mit éreztél ma? Úgy értem vmi tünetet.
Nekem még nem jött meg, hála isten! Remélem nem is fog. Hétfőnél előbb nem tesztelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!