Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 7. re? éreztek...

Ki nem várja 7. re? éreztek bármi különöset?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 10:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Én 5-ére nem várom. A jobb petefészkem görcsöl, szurkál már kb 3 napja. Nem tudom ez tünet-e..? Felfázva nem vagyok, az biztos. te érzel valamit?
2011. jún. 23. 10:43
 2/24 A kérdező kommentje:
most nézem a naptárt,hogy 5.re nem várom:) elszámoltam az előbb...hát néha szurkál jobb oldalon,de mást semmit.nekem az első 2gyerekemnél sem volt tünet,de mivel most 3hónapja próbálkozunk nagyon figyelek:) neked első baba lesz?mióta próbálkoztok? félidős folyásod volt?
2011. jún. 23. 10:48
 3/24 anonim ***** válasza:
én is 5-re nem várom, de ha meg is fogant, még be sem ágyazódott, úgyhogy akármit is éreztek, az biztos nem a babó... csak azért írom, mert még csak 4-5 napja lehetett pé (nekem is).
2011. jún. 23. 11:44
 4/24 anonim ***** válasza:
Kb akkorra nem várom én is, de nem nagyon tudunk együtt lenni mostanában, csak mensi alatt nem bírtunk magunkkal. Valahogy most peteérés jeleket sem érzek, tapasztalok magamon. Nyomás van a petefészkem körül, meg álmossági rohamok. Úgyhogy szerintem ez a hónap nem lesz sikeres. Sok szerencsét nektek!!
2011. jún. 23. 11:49
 5/24 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy beleszólok, 7-e az 2 hét múlva van. Ha valakinek 28 napos a ciklusa, esetleg peteérése lehet mostanság. Terhességi tünetek kizárt, hogy lehetnek ilyenkor...
2011. jún. 23. 12:06
 6/24 A kérdező kommentje:
közben írtam,hogy elírtam.5.ke a dátum.Nem gondolom,hogy terhesség jeleit kéne érezni ezekben a napokban csak azt szerettem volna tudni érez e bárki valami szokatlant.Van már 2gyerekem,nem hittem azt,hogy fogantatási pillanattól kezdve azonnal jelentkeznének tünetek.Első válaszolónak köszi,szorítok neked!!
2011. jún. 23. 12:29
 7/24 anonim ***** válasza:
De a többiek csak terhességi tünetre gondolnak! Ami kizárt,mert még be sem ágyazódott a petesejt,ha megtermékenyült. Szóval ilyen,hogy álmosság nem attól van az fix!
2011. jún. 23. 12:45
 8/24 anonim ***** válasza:

Én is 5.-re nem várom, de kizárt, a terhességi tünet jelentkezése. Ha valaki szédül, rosszul van álmos ebben az időszakban, az nem terhesség jele, hanem az idő okozza.Azért fel a fejjel, lehet még terhes csak ezt még nem érezheti. Nekem elvileg 21.-én volt pém, de csak 19.-én tudtam együtt lenni a párommal. Nem is érezhetnék még semmit mert még szinte az aktus is most volt.

De viszont nekem kicsit halvány barnás folyásom van. Sötétebb mint szokott. De úgy gondolom még ez beágyazódási jelnek is korai. Az előtt meg nem igen vannak tünetek. Szóval csak türelem, és drukkolok mindannyiunknak.

2011. jún. 23. 13:35
 9/24 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok. Én sem hiszem,h terhességi tünet azért is kérdeztem... Viszont nem tudom mitől fáj a petefészkem. Dokinál is voltam és azt mondta minden rendben van. Amúgy ovuláció lehet akár a 2. napon is, nem feltétlen középidőben. Ez egyénenként változó.

Még nincs gyerekünk és ez volt az 1. próbálkozásunk. Mindenkinek nagyon drukkolok,hogy összejöjjön a baba!! :))

2011. jún. 23. 13:52
 10/24 A kérdező kommentje:
nekem a 2.babám pl.a 10.nap körül fogant.Egyáltalán nem biztos,hogy 28 napos ciklusnál a 14.nap a nyerő.Sőt van olyan aki a ciklus 2.felében esik teherbe.Kíváncsi vagyok,hogy azok közül akiknek most sikerül milyen tünetek jelentkeznek és mikor?majd írjátok meg és drukk mindenkinek
2011. jún. 24. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!