Ki az aki mára, illetve holnapra nem várja? Éreztek valamit?
Szia!
Én holnaputánra nem várom, nekem mindjárt megjön érzésem van, és a melleim feszülnek. Ez mondjuk lehet, akár PMS tünet is, csak nekem a hőgörbém fura. Vagyis inkább soha nem szokott ilyen lenni.
Neked? Valami tüneted van?
Szerintem szerdán vagy csütörtökön tesztelek. Már annyit csalódtam:(
A cicim nekem is borzasztóan érzékeny, de ez lehet a mensi előjele is sajnos:( Nekem sokszor szurkál a petefészkem is.
Méred a hődet esetleg? Mikor tesztelsz?
Igen, én is így vagyok vele, az idő lassan telik:(
Majd írd meg mi lett:) Szorítok ++++ teszthez:)
Sziasztok ! Mára nem várom. 26.napon vagyok még 2 nap beleférne ugyan de mostanság 24-25 naposak voltak a ciklusaim. Ideges vagyok nyugtalan napok óta fáj hasam, melleim és a derekam is le akar szakadni. Elég rosszul érzem magam hányingerem is van és szédulok fáradt vagyok és ma legszivesebben ki se keltem volna az ágyból. Biztosan meg fog jonni, pedig most olyan optimistán indítottam ezt a hónapot viszont mire ide érek menzi elott egyre kevésbé hiszek abban hogy baba lesz belole.
Ti mióta próbálkoztok ? Mi már tobb mint egy éve orvosnál voltam egyelore két hónapnyi peteérést figyeltek meg és turemlemre intett hogy egy évnyi próbálkozás még nem a világ. Neki.... De mi már nagyon szeretnénk egy kis babót. És hónapok mennek el sikertelenul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!