A ciklus alatti hőmérsékletről kérdeznék! Tehát a ciklus elején alacsony a hő a pé-t elérve felmegy pár tizeddel teljesen a menszeszig a menszesz napján újra lemegy pár tizeddel? Ha nem jól értelmeztem amiket olvastam javítsatok ki léci!
Nem konkrétan emiatt megyek, hanem csak azért, mert utoljára tavasszal voltam nála, és már éppen időszerűnek tartom a kontrollt. De HA lát valamit, az annál jobb. :)
Most viszont mennem kell még pakolászni, nehogy valami véletlenül kimaradjon a bőröndből. Holnap délután indul a gép, előtte már nem jövök fel netre, de vasárnap lehet, hogy lesz egy kis időm rá.
Szia! Csak gyorsan megírom már, hogy leesett a hőm 36,6-ra, meg pecsételő vérzésem jelentkezett.
Korainak tartanám, ha megjönne (így a 10-11. dpo-n), de hát ki tudja... Mindenesetre most (szerencsére) nem tudok ezzel foglalkozni, akkora a fejetlenség itthon... :) Majd a holnapi hőm többet elárul. Csak ezt akartam megírni.
Legyen szép napod! :)
Szia! Én kíváncsian állok a dolgok elébe, már izgatottan várom a holnap reggelt, hogy bevehessem az 1. szem gyógyszert. :) Ezt 5 napig kell szednem, majd ellenőrzés. ...Most úgy érzem, sikerrel fogunk járni.
A hőmet ma reggel már mértem (3 nap kimaradt), de semmi különös. Annyi, amennyinek ilyenkor illik lennie.
Ha érdekel téged, megírhatom majd, hogy mik a tapasztalataim a gyógyszerrel kapcsolatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!