Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek, hogy ne érezzek...

Mit tegyek, hogy ne érezzek féltékenységet?

Figyelt kérdés
Az elmúl 1hónapban két olyan ismerősömről tudtam meg, hogy gyereke született, akikről nem is gondoltam volna. az egyik állandóan bulizni járt, piált, inkább megvett egy márkás pólót 15ezerért akkor is ha utána nem maradt pénze kajára. Párkapcsolata nem volt, csak a szex miatt járt össze a palival. A másik meg egy komolytalan r.banc volt világ életében. Teljesen ledöbbentem, hogy már szültek és anyák lettek. Itt vagyok én 4éve komoly kapcsolatban, férjezetten és nekünk meg semmi, csak a vetélés. Már lassan kiborulok attól, hogy a környezetemben mindenki ( a volt osztálytásraim, munkatársaim)babás, csak nekünk nem jön össze.
2009. ápr. 25. 21:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
Én is így vagyok ezzel. A munkatársaim közül páran és az egyik barátnőm is terhes. Nagyon rossz látni a növekedő pocakjukat, de igyekszem ezt nem kimutatni. Nem szeretném őket megbántani. Inkább mosolyogva megkérdezem, hogy hogy vannak, pedig belül nagyon fáj. Nekem is volt egy vetélésem dec-ben és tudnak róla, de nagyon normálisak velem.Nem szokták felhozni a babatémát, csak ha én belekezdek. Próbálnak lelket önteni belém és így könnyebb kicsit.
2009. ápr. 26. 05:37
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Úgy érzem mintha én tettem volna fel a kérdést. Teljesen egy cipőben járunk. Nekem is tavaly volt egy félidős vetélésem. Én is most jutottam arra a szintre hogy akkor megpróbálhatnánk újra.DE!!!! Pontosan ugyan így vagyok mint Te hogy hogy lehet hogy ennek- annak sikerült és nekem mért nem. Az unokahúgom is elég zűrös csaj, most szűlt nemrég, arra is képtelen voltam hónapokig hogy megnézzem a babáját, inkább átmentem az út másik oldalára. Sok helyen látom hogy nincs türelmük a gyerekhez, kiabálnak vele, rángatják stb. Ilyenkor is ki tudok akadni. Hát csak azt tudom írni hogy kitartás, majd eljön a mi időnk is és akkor majd megmutatjuk hogy milyen belevaló anyucik leszünk!
2009. ápr. 26. 06:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem egyszerű, az biztos. A legjobb barátnőm kislánya nemsokára lesz másfél éves. A gyerekkori barátnőm szeptemberben szült. Két másik barátnőm is nemrég szült. Az egyik február elején, a másik márciusban. A munkahelyemen is sorban érkeznek a babák. Én szívből örülök az Ő boldogságuknak, ki is tudom mutatni. Csak legbelül fáj nagyon. De a legjobb barátnőm mondta is, hogy milyen rossz lehet nekem, hogy mindenki babázik már, nekem meg lehet, hogy nem is lehet (endometriózis) Szorítok Neked és a sok babára váróknak, hogy mihamarabb összejöjjön a pocaklakó.
2009. ápr. 26. 11:11
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
Na, ez is egy tipikus olyan kérdés, amikor azt vizsgálja a legtöbb beíró, hogy valaki miért "irigy" ? Gondoljatok bele, x ideje nincs baba , és mellette a buszon leül egy 3 gyerekes anyuka. Az egyik gyerek csimpaszkodik a széken , a másikat éppen lehü.ézi az anyja , a harmadikkal meg továbbveszekszik. Mert én láttam már ilyet...ezek mellett persze nem lehet általánosítani , hogy minden "ri.anc" rossz anya lesz és "nem is érdemelte" meg. De sokszor ott jönnek a gyerekek, ahol csak "lesznek" (Tisztelet még1x a kivételnek!!!)
2009. ápr. 26. 11:55
 15/15 A kérdező kommentje:
kedves 09:39es, nagyon félreértesz. Nem ítélkezem senki felett. Azt meg valószínű tudom, hogy hogyan élnek, amikor az egyiket gyerekkorom óta ismerem, együtt nőttünk fel, egy suliba jártunk, egymás mellett laktunk. A másik meg a munkatársam volt, akivel együtt laktam, így láttam, hogy mennyit költ ruhára, meg bulizásra, és hogy minden héten seggrészeg. Nem ítélkezem felettük, mert tudom, hogy egy baba mennyire képes megváltoztatni embereket, de akkor is furcs, hogy nekik van. Ennyi. De amúgy köszönöm a lekezelő hozzászólásod!
2009. ápr. 26. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!