Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 napja késik, tesztelni még...

3 napja késik, tesztelni még nem akarok, viszont nem is érzek semmi különöset. Aznap éreztem, mikor meg kellett volna jönnie, hogy mindjárt jön, de mégse. Azóta semmi. Ha terhes lennék törvényszerű lenne, hogy érezzek valamit?

Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 12:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem törvényszerű, hogy érezz bármit is.

Miért nem akarsz tesztelni? Nem vagy kíváncsi? Már kimutatná a teszt.

2009. jan. 26. 12:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Tesztelj! Nem kell, hogy érezz semmi különöset, attól még lehetsz terhes! Sok szerencsét.
2009. jan. 26. 12:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én tesztelnék a helyedbe, legalább tudod, hogy most mi van: ha pozitív elkezdheted tervezni, mikor mész dokihoz, min kell változtatnod, mit ehetsz/ihatsz.

Ha negatív, pár nap múlva még mindig tesztelhetsz, és ha végképp negatív, ott a következő hónap, mindent bele! ;-)))

2009. jan. 26. 12:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Mint sok sorstársamnak már negatív teszt csömöröm van. Múlt hónapban például olyan terhességi tüneteket produkáltam, hogy hihetetlen, mégis megjött, 3 neg. teszt után. Most semmit nem érzek. Várnék még a tesztel 4-5 napot.
2009. jan. 26. 12:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! Nagyon aranyosak vagytok!
2009. jan. 26. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy időben én is sokat teszteltem aztán már csak akkor veszek, illetve vennék, ha mér 2 napja késik! (így a 3. napon tesztelek) Figyelek, hogy ne legyen itthon fölösleges teszt, mert tuti elhasználom még mielőtt a menszi megjönne, és ha pozitív és mégis megjön, hát az csalódás!
2009. jan. 26. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!