Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek, hogy ne érezzek...

Mit tegyek, hogy ne érezzek féltékenységet?

Figyelt kérdés
Az elmúl 1hónapban két olyan ismerősömről tudtam meg, hogy gyereke született, akikről nem is gondoltam volna. az egyik állandóan bulizni járt, piált, inkább megvett egy márkás pólót 15ezerért akkor is ha utána nem maradt pénze kajára. Párkapcsolata nem volt, csak a szex miatt járt össze a palival. A másik meg egy komolytalan r.banc volt világ életében. Teljesen ledöbbentem, hogy már szültek és anyák lettek. Itt vagyok én 4éve komoly kapcsolatban, férjezetten és nekünk meg semmi, csak a vetélés. Már lassan kiborulok attól, hogy a környezetemben mindenki ( a volt osztálytásraim, munkatársaim)babás, csak nekünk nem jön össze.
2009. ápr. 25. 21:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
ne is mond!!!Én mindenkire féltékeny vagyok vagyis irigylem aki terhes vagy ha kisbabája van. Érdekes mert arra nem akinek már nagy gyerkőce van!Mi most váltunk 2. orvost mimár 2.5éve várunk a babára. ha ez sem segit meddőségibe fordulunk. ti miota probálkoztok?
2009. ápr. 25. 21:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Ne légy "irigy"!:) Nem biztos , hogy ők "jól jártak" a gyerekkel, de valahogy a "lazább" felfogású emberek (nők) gyorsabban képesek babásodni. ez nem tudom miért van így , de tapasztalom.Amellett lehet hogy senki nem áll mellettük, nincs férjük...stb.

Ne légy türelmetlen , és a vetélést ne rossz jelként tartsd számon. Sajnos megtörténik; de 2-3 befejezett terhesség után nagy remény van a babára Neked is! :))

2009. ápr. 25. 21:33
 3/15 anonim ***** válasza:
35%

Igen, ez egy ördögi kör. De. Valószínű Te/Ti jobban fogjátok értékelni az áldást, amikor sikerül. Sokkal nagyobb tartalommal lesz az életetek, mint azoknak, akik nem veszik komolyan azt.

Meg kell próbálni az ilyen eseteket úgy kezelni, hogy rendben, neki(k) sikerült. Ott áll előtted egy babakocsis kismama, s bár kemény lecke az élettől, hogy Neked még nincs baba és mennyit szenvedsz emiatt, a körülmények miatt. De! Majd ez a kismama is irígyelni fog, amikor már mondjuk bölcsis/ovis a gyermeke, Te pedig éppen várod vagy frissen szültél! Hidd el!!!

A lelkiismeretedet pedig azzal tudod megnyugtatni, ha már mindent megtettetek annak érdekében, hogy teherbe tudj esni. Más megoldás nincs!!!

Nem hinném, hogy ez így van nálad, úgyhogy jól gondold végig kinél nem jártál, mit nem próbáltál!!!

2009. ápr. 25. 21:37
 4/15 anonim ***** válasza:
74%

Előző vagyok! Nem tudom miért nem csinálnak statisztikát abból, hogy a valóban TERVEZETT babák miért nem sikerülnek egy-kettőre...

Azon kívül, hogy bár hihetetlen az ezirányú STRESSZ miatt. Nem lerágott csont! Konkrétan meg lehet magyarázni mi zajlik le a szervezetedben!

2009. ápr. 25. 21:38
 5/15 A kérdező kommentje:
Tavaly volt egy vetélésem, ami eléggé megviselt lelkileg (amúgy is elég érzekeny típus vagyok). Nem mertem utána próbálkozni, mert mégegyszer nem tudtam volna elviselni azt a lelki fájdalmat. Most már végre majdnem egy év után túl vagyok rajta, érzem, hogy nem práznám végig kórosan a terhességet, de jelenleg nem állunk úgy anyagilag. Fél éves szerződésem a jövő hónap végén lejár, ki tudja nem maradok e állás nélkül ebben a gazdasági helyzetben. A férjem százezret keres és albérletben lakunk. Így nem merek babát vállalni, de minden vágyam egy gyermek. Már a ruhákat nézem neki, és eldöntöttem, hogy minden hónapban veszek valamit Neki.
2009. ápr. 25. 21:43
 6/15 anonim ***** válasza:
20%
te is szép véleménnyel vagy másról....
2009. ápr. 25. 22:05
 7/15 A kérdező kommentje:
gondolom Neked csak jó véleményed van másokról, igaz? Amúgy meg nem ez volt a kérdés...
2009. ápr. 25. 22:06
 8/15 anonim ***** válasza:
61%
jól van na nem bántásból mondtam. Neked is fog jönni de lehet hogy ebbe a helyzetben amit leirtál jobb ha egy kicsit csuszik a baba. nem kell idegeskedni jön a baba!
2009. ápr. 25. 22:12
 9/15 anonim ***** válasza:
63%
Ezért írtam, hogy agyon stresszeled magad! Ez bőven elég. Van egy hölgy ismerősöm, aki szintén a mi érzékeny kategóriánk, s 10 év sikertelenség (vetélések sorozata) után talált rá egy drbácsira, aki rávezette problémáinak rejtekeire. Csupán egy volt a magyarázat, a valamiért folyamatosan fennálló stressz helyzetek. Hidd el, nem lehet nagyobb baj! Meg lehet gyorsítani a folyamatot gyógyszeres megtámogatással. Viszont ha teherbe esel, felléphet egy áldatlan helyzet, hogy minden reggel a gondokkal ébredsz... Ha kitartasz amellett, hogy márpedig igenis jöjjön a baba, akkor találj minden problémára kulcsot, menekülési útvonalat... Meg fogsz nyugodni!
2009. ápr. 25. 22:24
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én drukkolok neked, hogy összejöjjön a baba!!!

Minden jót!

2009. ápr. 25. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!