Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szakmai segítségekre és...

Szakmai segítségekre és tapasztalatotokra lennék kíváncsi! Vannak itt közöttetek nagyon profi diagram szakértők! Mit láttok ebből a diagramból?

Figyelt kérdés

[link]

Mikor volt peteérésem? - ciklus. hu szerint 7.-én, ez valóban jó adata? Ekkor volt valóban peteérésem?

Elvileg most kellett volna 21-én megjönnie, de nem történt semmi. Semmit sem érzek, csak némi vizes folyásom van. Cicijeim teltebbek, de ez utalhat mensi közeledésére is, bár semmi előjele, se görcs, se semmi. 22-én este nagyon vacakul éreztem magam, hányingerem volt. 23-án este görcsölt a hasam, és beleszúrt. Gondoltam, hogy még akkor, vagy talán ma megjön. De még mindig semmi. Ciklusom 28 nap körül van pusz minisz 2 nap. Múlt hónapban 26 napra jött meg, most meg már ha így számoljuk, 3 napja késik...Ha rendes 28 napos ciklussal, akkor meg 1-et. Tehát nem értem. Sajnos a diagramokhoz nem értek, így nem tudom, hogy mikor hogyan kell állnia ahhoz a görbémnek...Abban sem vagyok biztos, hogy a férjemmel "jókor" lehettem e együtt. Sajnos a van pár nap hiányosságom, mert kisbabám korábban kelt, és nem tudtam megmérni a hőmet. Köszönöm mindenkinek a hsz-ét előre is. És kellemes estét, jó hétvégét mindenkinek!

2009. ápr. 24. 21:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Elírtam: peteérési utáni fázis a luteális fázis.
2009. ápr. 24. 22:15
 12/24 A kérdező kommentje:
Huuu! köszönöm szépen! Akkor átállítok még pár dolgot. Elnézést, én nem nagyon értek hozzá. most keztem mg az ilyesfajta méricskélést. Higanyos hőmérőm van, és mindig ugyan ott mérem, próbálom kb azonos időben mérni. Amikor nem mértem, ott csak a kisfiam "akciózott" be egy egy hajnali teázásért...Ilyenkor felesleges, ha jól tudom utána mérni..Figyelek majd még pár dologra. De nyilatkozni egyenlőre nagyon nem merek. Ha hétfőig nem történik semmi esetleg tesztelek..
2009. ápr. 24. 22:15
 13/24 anonim ***** válasza:
Én voltam aki hosszan válaszolt, írj ki egy kérdést, vagy küld el priviben!
2009. ápr. 24. 22:16
 14/24 Grófházy ***** válasza:

" hosszan válaszoló"

kapok mail címet?

2009. ápr. 24. 22:19
 15/24 anonim ***** válasza:
szeditke28@gmail.com
2009. ápr. 24. 22:20
 16/24 A kérdező kommentje:
((((hol lehet beállítani a menstruációt????- ha már nem elég a jelölése??? nem találom!!!!! béna vagyok!)))
2009. ápr. 24. 22:24
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen sima naptár nézet, és ott rákattintva napra van ilyen ha jól emlékszem ciklus hozzáadása, vagy valami ilyesmi. Ott naponként bejelölöd amikor menstruáltál és kész is.
2009. ápr. 24. 22:27
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Aki küldi nekem majd a görbét, annak holnap tudom megnézni reggel és válaszolok is rá. Az utolsó is én voltam.
2009. ápr. 24. 22:28
 19/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm még egyszer a hsz-eket! Kellemes hétvégét mindenkinek!

Tisztelettel: Kócos Barby

2009. ápr. 24. 22:38
 20/24 A kérdező kommentje:

Sikerült! Beállítottam!!!!!!Annyira még sem vagyok béna (ezek szerint), mindenképpen köszönöm a szakmai segítséget!

[link]

2009. ápr. 24. 22:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!