Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szakmai segítségekre és...

Szakmai segítségekre és tapasztalatotokra lennék kíváncsi! Vannak itt közöttetek nagyon profi diagram szakértők! Mit láttok ebből a diagramból?

Figyelt kérdés

[link]

Mikor volt peteérésem? - ciklus. hu szerint 7.-én, ez valóban jó adata? Ekkor volt valóban peteérésem?

Elvileg most kellett volna 21-én megjönnie, de nem történt semmi. Semmit sem érzek, csak némi vizes folyásom van. Cicijeim teltebbek, de ez utalhat mensi közeledésére is, bár semmi előjele, se görcs, se semmi. 22-én este nagyon vacakul éreztem magam, hányingerem volt. 23-án este görcsölt a hasam, és beleszúrt. Gondoltam, hogy még akkor, vagy talán ma megjön. De még mindig semmi. Ciklusom 28 nap körül van pusz minisz 2 nap. Múlt hónapban 26 napra jött meg, most meg már ha így számoljuk, 3 napja késik...Ha rendes 28 napos ciklussal, akkor meg 1-et. Tehát nem értem. Sajnos a diagramokhoz nem értek, így nem tudom, hogy mikor hogyan kell állnia ahhoz a görbémnek...Abban sem vagyok biztos, hogy a férjemmel "jókor" lehettem e együtt. Sajnos a van pár nap hiányosságom, mert kisbabám korábban kelt, és nem tudtam megmérni a hőmet. Köszönöm mindenkinek a hsz-ét előre is. És kellemes estét, jó hétvégét mindenkinek!

2009. ápr. 24. 21:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

www.babatervezok.otthona.net

itt írj Leonak, ő válaszolni fog neked!

Sok sikert!

2009. ápr. 24. 21:36
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is irtam leonak, mégsem válaszolt... ennek 2 hónapja, és egyre többen mondják, h nem ir vissza...
2009. ápr. 24. 21:38
 3/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat! Most kissé elbizonytalanodtam...

Sajnos, még mindig nem tudom, hogy mit is kéne tennem...Tesztelni? Nem is merek belegondolni! Abban sem vagyok bizti,, hogy jókor voltunk együtt....

Ha valaki tud mégis kérem adjon tanácsot! Köszönöm

2009. ápr. 24. 21:42
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok! másodiknak üzenem, hogy sajnálom, bár ő is most állapotos, lehet azzal van elfoglalva :)

De azért szerintem próbálkozzon a kérdező! nagyon jó szakember!

2009. ápr. 24. 21:42
 5/24 A kérdező kommentje:
Egy próbát megér!:) Legfeljebb nem kapok választ...
2009. ápr. 24. 21:43
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Megint az első! :)

megnéztem a grafikonod és valóban 7én lehetett a PÉ-ed. Viszont a hőd szépen fent maradt, szóval van esélyed!!! De vegyél tényleg egy tesztet, mondjuk Lilit, az 25-ös érzékenységű, elvileg már kimutathatja! írd meg kérlek mi lett az eredmény! Drukkolok!!!

2009. ápr. 24. 21:45
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Ismét első! :):)

a görbéknél az a lényeg, hogy "trifázisos" legyen, azaz a ciklus elején van egy adott érték, majd PÉ-kor leugrik, majd utána megemelkedik és úgy is marad a nem várt mensiig.

Nálad is hasonló ahogy néztem! Na drukkolok!!

2009. ápr. 24. 21:48
 8/24 A kérdező kommentje:
Őszinte legyek? Be vagyok tojva! nem merek reménykedni sem! tesztelni meg még inkább! Mikor teszteljek szerinted (ha kellő bátorságot gyűjtök)? Vagy várjak még pár napot? Szerinted jókor voltunk együtt? Kedves vagy, hogy írtál! nagyon örülök!
2009. ápr. 24. 21:53
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A ciklus.hu-n amikor menstruáltál jelezd be hogy mensiztél, mert így két ciklust mutat egyszerre, így megkavarodott a keresztnél. Az kevés ha csak a vérzés intenzitását jelölöd.

Sokszor nem mértél, így nehéz megmondani a peteérésed. Nagyon cikk-cakk a görbéd. Jó a hőmérőd? Egyidőben mérsz mindig ugyanott? Ha digitálissal mérsz akkor tovább mérsz mint a csipogás?

A görbéd alapján valószínűsíthető hogy április 11-én vagy előtte 1-2 nappal van peteérés. Maga a hőmérséklet mérése néha nem elég. A nyálkát lenne érdemes nézni. Az utolsó tojásfehérjés napon vagy a következő száraz napon szokott lenni a peteérés.

Szóval ha április 11.-ét veszem mint utolsó lehetőséget, akkor holnap vagy holnapután (ha 13-14 napos a luteális fázisod, azaz a peteérési fázis) akkor kéne megjönnie (bár nem tudom mennyi szokott lenni). Mivel április 12-én nem mértél lehetett ott is a petérés, nem látjuk az értéket. Akkor látom szeretkezés is volt.

Egyszóval 2-3 napon elvileg megjön neked, ha nem estél teherbe. Remélem nem fog.

A vizes folyás a mensit szokta legtöbbször jelezni. Persze vannak kivételek. Valakinél vizes volt mégis baba jött.

Ha görbét szerkesztesz szerintem nyálkát mindenképp nézzél, mert az eléggé irányadó. Vagy ovulációs tesztet, ha nem tudsz mindig mérni, mert így a görbéd, nagyon sok lehetőségről árulkodik, nem megbízható, és így nem sok mindent árul el.

Mindenesetre ha a hőd magasan marad 4-5 nap múlva is már bizakodhatsz. :) Drukkolok, remélem valamelyest tudtam segíteni.

2009. ápr. 24. 22:09
 10/24 Grófházy ***** válasza:

kedves utolsó.

Lennél kedves az enyémet is kommentálni?

Te voltál az első,aki érthetően írt róla

Priviben küldjem,vagy ide tegyem fel

2009. ápr. 24. 22:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!