Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szakmai segítségekre és...

Szakmai segítségekre és tapasztalatotokra lennék kíváncsi! Vannak itt közöttetek nagyon profi diagram szakértők! Mit láttok ebből a diagramból?

Figyelt kérdés

[link]

Mikor volt peteérésem? - ciklus. hu szerint 7.-én, ez valóban jó adata? Ekkor volt valóban peteérésem?

Elvileg most kellett volna 21-én megjönnie, de nem történt semmi. Semmit sem érzek, csak némi vizes folyásom van. Cicijeim teltebbek, de ez utalhat mensi közeledésére is, bár semmi előjele, se görcs, se semmi. 22-én este nagyon vacakul éreztem magam, hányingerem volt. 23-án este görcsölt a hasam, és beleszúrt. Gondoltam, hogy még akkor, vagy talán ma megjön. De még mindig semmi. Ciklusom 28 nap körül van pusz minisz 2 nap. Múlt hónapban 26 napra jött meg, most meg már ha így számoljuk, 3 napja késik...Ha rendes 28 napos ciklussal, akkor meg 1-et. Tehát nem értem. Sajnos a diagramokhoz nem értek, így nem tudom, hogy mikor hogyan kell állnia ahhoz a görbémnek...Abban sem vagyok biztos, hogy a férjemmel "jókor" lehettem e együtt. Sajnos a van pár nap hiányosságom, mert kisbabám korábban kelt, és nem tudtam megmérni a hőmet. Köszönöm mindenkinek a hsz-ét előre is. És kellemes estét, jó hétvégét mindenkinek!

2009. ápr. 24. 21:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ugy hivnak, hogy Kocos Barby??? Hogy ez milyen egy edes nev! Kocos a Barby baba? Fesuld meg szegeny Barby babat!:)

Ez egy edes nev:) Tenyleg nem is sokan adjak mar a Barby nevet a kislanyuknak, pedig milyen jo! Es passzol a vezeteknevhez, tenyleg fontos a vezeteknev.

Kocos Barby!:)

2009. ápr. 25. 01:25
 22/24 anonim ***** válasza:

A lapos és túl "egyenetlen"/rendezetlen görbe nem igazán utal terhességre, inkább hormonműködési elégtelenségre.

A tünetek pedig szintúgy köszönhető az ingadozó hormonszintjeinkre, főleg, ha az erőteljesen változik...

2009. ápr. 25. 09:12
 23/24 A kérdező kommentje:

Kócos Barby, az itteni nick nevem...:) Még a kolleganők ragasztották rám a hivatalban...:)De azért köszönöm. Azért írtam ki, mert én már unom az anonimitását az oldalnak...

Na meg a pontozási rendszerét...

2009. ápr. 25. 10:18
 24/24 A kérdező kommentje:

A hőm ma reggelre egy fokot visszaesett. De még mindig semmi. mensi...:S

Melleim óriásiaknak érzem, legalább úgy, mint amikor terhes voltam, és bitang érzékenyek.

A méhemet meg hatalmasnak...De még mindig nincs görcsöm. Folyásom már nulla...

Bár nem jelentenek semmit sem ezek a tünetek. Azért még várom a mensimet...

2009. ápr. 25. 10:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!