Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív-e a terhességi tesztem?

Lilchan kérdése:

Pozitív-e a terhességi tesztem?

Figyelt kérdés
Ma délután csináltam egy tesztet, és nem tudom eldönteni, hogy pozitív-e. A második csík, ami babát jelezne, nagyon halvány, és teljesen csak az alja kivehető.
2011. szept. 8. 15:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Azt az egyet nem értem csak, hogy időn belüli látható pozitív eredmény száradás után miért halványul ki? Van rá tipped? 2 teszttel is így jártam, pedig nem egyformák voltak.
2011. szept. 13. 15:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Nyugi!!!!Ha ott is látszik a két csak csak halványabb akkor már minden ok!

Lehet száradástól van!

Mikor mész dokihoz?Ne kapkodj, tudod várj türelemmel a szívhangra :):):):):):)

Én majd csak olyan 9-10 hetesen megyek, de nekem második ugye, az elsővel nem lehetett megállítani :)Ez szerintem természetes! :)

Még egyszer gratula :)

Vigyázz magatokra, és jó egészséget! :)

Üdv V.

2011. szept. 13. 15:41
 13/15 A kérdező kommentje:

Szia:)Akkor próbálok megnyugodni, és most már nem csak reménykedni, hanem elhinni!:) Nem tudom még, hogy mikor megyek dokihoz, de rendesen be vagyok sózva.:) Szerintem ez természetes. Már csak a neheze van hátra, elmondani a páromnak. Nem tudom, hogy hogy csináljam.. Biztos nagyon meg fog lepődni, mert Ő nem számít rá, örülni fog neki.

Ti is vigyázzatok magatokra! Minden jót!:)

2011. szept. 13. 15:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Majd elmeséled hogy mondtad el?Meg hogy hogy reagált?

Nekem az elsőnél azon a héten( mikor meg kellett volna jönnie) már mondta hogyha sikerült volna akkor 10* annyira szeretne!:D

Nekem sajna a sürgősségin derült ki egy vesegörcs közben :S és sürgettem hogy jöjjön már haza...Anyósom volt velem, de telefonon nem volt szívem elmondani, mert látni akartam az arcát :)ÉS megérte megvárnom az estét!Annyit mondtam neki, hogy "Norbi mostmár 10* annyira kell szeretned"Először furcsán nézett, aztán leesett neki, és ekkora örömöt addig nem láttam az arcán, meg egy könnycseppet is!Nagyon boldog volt! :)Sose felejetem el az arcát :)

Most a másodiknál délután 5-kor értünk haza nyaralásból,és pakoltunk befelé, és mikor pisiknem kellett csak fogtam egy tesztet és beszaladtam egy üdítőskupakkal a wc-be :D és kiabáltam hogy jöjjön be gyorsan az udvarról, azt hitte pókot látok!De nem ,én két csíkot láttam, az arcába dugtam, és akkor is nagy öröm és mosoly költözött az arcára :)

De két nap múlva este mikor először megsímogatta a hasam akkor mondta hogy nagyon szeretlek benneteket :)

Drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek:)Egészségben vészeljétek a telet :)Majd még jelentkezz ha van kedved, olyan kiváncsi vagyok :)

2011. szept. 13. 19:26
 15/15 A kérdező kommentje:

Szia!:)

Úgy döntöttem, hogy csak akkor fogom Neki elárulni, ha már teljesen biztos leszek benne, vagyis amikor már voltam dokinál, mert volt már ilyen máskor is, hogy azt hittem, hogy terhes vagyok, és mégsem.. Akkor már teljesen beleéltük magunkat, és nem akarok neki csalódást okozni. Most azért bizakodom.:) Nagyon nehéz szótlanul várni..:) De szerintem így lesz a legjobb. Természetesen, ha érdekel, akkor nagyon szívesen le fogom Neked írni, hogy hogy reagált, de arra még sajna várnod kell.:S :)

Köszönöm a jókívánságaidat! Kívánom Neked én is, hogy egészséges, tündéri gyerkőcöd legyen!:)

2011. szept. 15. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!