A cisztától lehet pozitív terhességi tesztem?
Szia!
Nekem is azt mondták anno, amikor babás voltsm, még gyógyszert is adtak rá, hogy elmúljon...de aztán 8 hónap múlva megszületett a lányom. :-)
Ezt találtam :
"A granulóza ("szemcsés") sejtes ciszták általában féloldaliak, nem nagy méretűek és együregű képletek, mellyekkel leggyakrabban koraterhességben találkozunk ultrahang vizsgálat során. Nincs vele tennivaló, a sárgatest a 6. és a 10. hét között elsorvad, miközben a progeszteron termelését a méhlepény veszi át. Ez idő alatt a ciszta is felszívódik."
Nem értem a dokidat, miért nem küldött el vérvételre, azonnal tudnád, mi a helyzet, és nem rágnád a körmöd két hétig. Amúgy nem a cisztától, hanem a babától lett pozi a teszted. Csak nagyon ritka és rosszindulatú ciszta okoz pozi tesztet, neked tuti babád van. :-)
Boldog babavárást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!