Lilchan kérdése:
Pozitív-e a terhességi tesztem?
Figyelt kérdés
Ma délután csináltam egy tesztet, és nem tudom eldönteni, hogy pozitív-e. A második csík, ami babát jelezne, nagyon halvány, és teljesen csak az alja kivehető.2011. szept. 8. 15:49
1/15 anonim válasza:
Ismételd meg reggel,az a biztos,amit első vizeletből csinálsz,és az biztosan erősebb lesz.
2/15 A kérdező kommentje:
2011. szept. 8. 16:18
3/15 A kérdező kommentje:
Ne kattintsatok a linkekre, nem jeleníti meg.:S
2011. szept. 8. 16:23
4/15 Manka68 válasza:
Valami nem stimm, én nem látok tesztet.
5/15 A kérdező kommentje:
Igen tudom, azt hittem, hogy így jó lesz, de nem akarja megjeleníteni..
2011. szept. 8. 16:26
6/15 anonim válasza:
Lehetsz terhes de azért ismételd meg holnap reggel de nekem is így volt az első teszten csak halványan jelent meg a 2. csík
7/15 anonim válasza:
Szia!
Mi újság? Teszteltél reggel?
Nekem is az első tesztem halvány pozi lett, de két nap múlva már erős volt!
Drukkolok!
21 hós kislány és 5 hetes pocakbabi anyuja
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy így érdeklődsz.:) Igen, teszteltem reggel egy másik fajta teszttel. Öt percen belül nem jelent meg semmi, aztán egy jól látható második csík, majd mikor kiszáradt eltűnt a második csík. Most elég tanácstalan vagyok, nem tudom, hogy bizakodjak-e? Gratulálok a picúrokhoz!:)
2011. szept. 9. 10:18
9/15 A kérdező kommentje:
Ma reggel újabb teszt. Pozitív!!!
2011. szept. 13. 07:08
10/15 anonim válasza:
Szívből gratulálok! :) Most nem olvastamm vissza melyik válaszoló vagyok, mert örültem a pzidnak :)
Gratula gratula
21 hós kislány és 6 hetes pocakbabi anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!