Negatív lett két terhességi tesztem is, lehetek mégis terhes?
Figyelt kérdés
A napokban csináltam terhességi tesztet (kettőt is-3napon belül), mind a kettő negatív lett. Valahogy mégis furcsán érzem magam, úgy érzem, nőttek a melleim, stb. Lehetséges, hogy mégis terhes vagyok?2011. júl. 5. 14:28
2/9 anonim válasza:
a menzid megjött?
mert ha késik, akkor lehetsz még terhes, esetleg korán teszteltél
ha megjött akkor nem valószínű
(egyébként a mellek nem nőnek meg 1-2 hét alatt :)
3/9 anonim válasza:
Mikorra nem várod/tad? Reggeli első pisiből teszteltél:
5/9 A kérdező kommentje:
2hónapja késik:S De PCO-m van, ami miatt mindig késik. De a többi tünet miatt aggódom.
2011. júl. 5. 14:33
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, reggeli első vizeletből teszteltem.
2011. júl. 5. 14:34
7/9 anonim válasza:
Irány egy nődoki! Ha terhes vagy, már tapintás útján is megállapítja, vagy uh-ra küld! Ez bármi lehet.
8/9 anonim válasza:
Őszintén? Szerintem nem! Két hónapja késik a mensid? Itt szerintem más gond lesz! A PCOS lehet ludas!
9/9 anonim válasza:
Ha 2 hónapja késik, de még mindig nem mutatja ki a teszt, akkor tuti nem a terhesség miatt késik. Menj dokihoz, mert itt más lesz, mint a baba az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!