A barátnőmmel lefeküdtem védekeztünk csak amiután én elmentem lovaglóba folytatta és lehetséges-e hogy a coton alól kifolyt? Megnéztem a cotont minden rendbe volt. Csak az a baj h idegeskedett h milesz és már 2napot késett neki.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 11:36
1/10 anonim válasza:
Ha gumival csinaljatok, akkor miutan elmész, ki kell venni. sőt, még előtte h ne folyjon ki a gumibol. ti folytattátok miutan elmentél? ne haragudj, de ez nagy hülyeség volt. ha még nem futottatok ki a 72 orabol, akkor vegyen be a baratnod egy esemenyutani tablettat.
2/10 A kérdező kommentje:
úgy volt h kivettem mikor elmentem csak aztán mondta h folytasssuk én meg engedtem neki és hát folytattuk rá 1napra kellett volna megjönnie neki és nem jött...
2009. ápr. 18. 13:00
3/10 anonim válasza:
Nincs gond, ha nem "eresztettél le", akkor a gumiból nem folyhatott ki.
4/10 A kérdező kommentje:
nem eresztettem le csak bexartam mint az atom meg az a baj h nem rég jöttünk össze és elöző hónapban bevett már 1 olyan anti babát
2009. ápr. 18. 14:20
5/10 A kérdező kommentje:
ja mivan ha kimentünk már a 72órából más valami teendő?
2009. ápr. 18. 20:51
6/10 anonim válasza:
Türelem, és várjátok a mensit, mint a messiást:-)
7/10 A kérdező kommentje:
De ha tényleg így van ahogy a 2.válaszoló mondta h nem folyhat ki akkor nincs nagy gáz akkor csak a pirula befolyásolja mert mondta h mostanában ég a hasa.
2009. ápr. 19. 11:32
8/10 anonim válasza:
Nincs más. ha az előző honapban mar vett be, akkor most még véletlenul se szabad!!!! nagy hormondadag, és az az egy is felborithatja a ciklusát. lehet h csak arrol van szó. miert nem szed fog. gatlot?
9/10 A kérdező kommentje:
hát én nem tudom majd ha ezen túl agyunk vagy nem tudom lehet szóba hozom nálla
2009. ápr. 20. 22:56
10/10 A kérdező kommentje:
na jó semmi pánik megjött neki vééégre:D
2009. ápr. 27. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!