A masodik babankra keszulunk, de mar lassan 1 eve nem akar oszejonni sajnos, van itt olyan kozuletek akinek a masodik babaja, sokara jott osze? Es mit csinaltatok mentettek dokihoz?
szia. mi is elég sokat (számunkra sokat) gyúrtunk mire összejött a második törpe. 10 hónap telt el és addigra minden vizsgálatot megcsináltunk ami ilyenkor szükséges. Hormonszint ,rákszűrés,párom spermáinak megvizsgálása,vérkép...minden eredmény tökéletes volt. ugy hogy az következett hogy nem ez a projekt az elsődleges cél...elkezdtem dolgozni (ekkor mult 3 az első töki) aug 26 volt a munkábaállásom dátuma és szept 15.-én derült ki hogy 5 hetes pocis vagyok...
az én dokim azt mondta kár lett volna kezelni mindeféle hormon bigyóval,ez kellet hogy ne görcsöljünk már a témán,ezt ő nem tudja felírni. Szóval nem elkeseredni és feladni...jönni fog csak nyugi...(tudom mi már könyen beszélünk)
Sok sikert 34 hetes pocis:D
gratulalok:) jaj de jo!
en a lanyommal nagyon hamar az elso honapba terhes lettem, de a masodik baba ugy tunik varat magara:) de nem adjuk fel szerintem nalunk is a gorcsoles a stresz, gatolja a teherbe esesemet! a doki is mondta. nem fogok gorcsosen ezen ragodni, el fogom massal foglalni magam. elvegre van egy gyonyoru 2 eves lanyom akit mindennel jobban szeretek:)
Szia! Én is várom már nagyon a tesót, mi 6. hónapja próbálkozunk. A ciklusaim teljesen meg vannak bolondulva, amiket érzek, meg ahány naposak, ilyen nem volt soha. Mindig 30-31 napos ciklusaim voltak, most meg megjön 25,27 napra mindig van valami alhasi fájdalmam. Na mindegy, két hét múlva megyek orvoshoz, kezdődik nálunk is a kivizsgálás. Valahol nyugodt vagyok, mert tudom ha egyszer összejött, akkor sikerül mégegyszer.
Csak idegesítő, hogy a környezetemben akikkel egyidőben szültem, majdnem mindenhol jön már a tesó.
Mi fél évig próbálkoztunk a tesóval, nem jött....a ciklusaim elég rendszertelenek voltak, 25-32 nap közöttiek (előtte tök jó, 27-28 naposak), és sokáig tartott a mensi. 3-4 nap barnázás, utána 3 nap vérzés, utána "levezető" 3 nap barnázás. Szóval felborultak a dolgok. A baba pedig nem jött. Elmentem dokihoz, aki felírt Norcolutot, hogy rendbetegye a ciklusomat, ill. kétféle hüvelykúpot, mert szerinte volt egy kis gyulladásom..Én nem éreztem semmit, max egy kicsit több folyásom volt. A norcolutot nem váltottam ki amikor kellett volna (elfelejtődött), viszont a kúpokat használtam, az utána következő ciklusom tök normális volt (27 napra, 4 napig tartott. Ez volt november 8.-án, azóta nem jött meg:DDD Szerintem nálunk ez a láthatatlan hüvelygyuszi volt a "bűnös"
Üdv
21+5 napos pocis:)
jaa nalam is talalt a doki egy kis gyulladast kaptam ra gyogyszert, kivancsi leszek hogy ezutan sem fog sikerulni?
de en ugy gondolom hogy nalunk a stresz miatt nem akar jonni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!