Mért van az hogy aki nem szeretne gyereket annak sikerül aki meg szeretne annak meg nem?
Azért mert aki nem szeretne babát, az nem görcsöl rá, és a szervezete ezáltal jobban befogadóképes egy babára!
aki meg szeretne, sokszor sajnos túl görcsösen akarja és ez befolyásolja a babásodást! tudom könnyű mondani hogy ne foglalkozzunk vele, sajnos nekem se megy pedig már egy éve nem jön össze, de sajnos ez lenne a helyes, és nem az hogy görcsösen nézegetjük a peteérést a hőből és görcsölünk hogy ne jöjjön meg a mensi....
Sajnos nekem sok tünetem lett pszichésen.... Úgyhogy kénytelen vagyok nem foglalkozni a témával...
Valószínüleg azért, mert aki szeretne az túl sokat foglalkozik ezzel és a szervezet a nagy akarást nem tolerálja. Nem kell annyit foglalkozni vele, kicsit kikapcsolni és össze fog jönni!
(Ahogy már többször írtam, nézd meg hányan lettek majdnem rögtön azután terhesek, hogy a "tudományos" teherbeesést feladták)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!