Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 pozitív teszt után azt...

5 pozitív teszt után azt hiszem kijelenthetem boldogan, hogy kisbabám lesz! De egy picit félek, mert 2 éve volt egy vetélésem, és nem szeretném ha megismétlődne! Mennyi az esélye, hogy megismétlődik? Ugyen nem fog?

Figyelt kérdés
2008. febr. 27. 09:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
nem fog megismétlődni. ne is gondolj rá, és ne is beszélj róla, mert az agy sokmindenre képes. beszélj a pocidban lévő kicsihez, és nyugtasd magadat, pihenj sokat, és csak pozitívan gondolkodj, amilyen a teszted lett. :))Gratulálok, én is szeretnék már itt tartani!!!
2008. febr. 27. 09:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Unokatesómnak is volt egy vetélése, rá kb 1 évre megint babás lett. Azóta 3 éves a nagylány! Ne félj, sok sikert!
2008. febr. 27. 10:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nem lesz!!! Az első két hétben kikészítettem az egész családomat a folyamatos aggódásommal, de ez elmúlik, amint meglátod, hogy szépen fejlődik a babád, hallod a szívhangját és látod az UH-on. Bízz magadban, a testedben és a babádban!!! Minden rendben lesz, vigyázz magadra és ne félj!!!
2008. febr. 27. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!