Menni fog, ha most úgy döntök, hogyha ebben a hónapban sem sikerült, feladom és nem hőmérőzök és nem figyelek semmit? Valaki, aki feladta és nem nézegette a termékeny napokat és tényleg sikerült elterelnie a figyelmét? Hogy csináltátok?
Nagyon okosan csinálod. Az h figyeled a termékeny napokat semmit sem ér....
A baba akkor jön amikor nem rá koncentrálsz, hanem "látja" h a szülei szeretik egymást.:) És ő lesz ennek a bizonyítéka!
Én a helyedben már most föladnám, és a hőmérőt és egyéb kütyüket a fiók mélyére rejteném.
Sok sikert. Nekem sosem kellett hőmérőzni. És a második babócámat várom. Első gyerkőc elsőre sikerült, második manóra rendesen készültem, bár nem figyeltem a termékeny napokat, de úgy szeretkeztünk a férjemmel, h iszonyúan akartam a 2. babát. Nem jött össze. Visszamentem melózni, és eltereltem a gondolataimat. (fél évig nem estem teherbe akkor)Majd amikor már 5.éves lett a kislányom, átbeszéltük a férjemmel, h mégiscsak kellene a kistesó. Nem görcsöltem rá, éltem az életet, és nem is figyeltem oda a dolgok úgy alakultak, ahogyan kellett. Ő is elsőre sikerült.
Tutira igaz, h ne stresszelj rá, és sikerrel jársz!
Szia!
Nekem volt egy vetélésem, és utána két és fél évig váratott magára a baba. Gondolhatod, vérvételek, vizsgálatok, hőmérőzés, időzített szex stb.
Tavaly nyáron elmentünk nyaralni a barátainkkal, és egy kis időre el is feledkeztem ezekről a dolgokról. Talán az ottani nyugodt légkör, a kikapcsolódás, a környezetváltozás miatt, de ahogy hazaértünk utána kb. 1-2 héttel teherbe is estem. El sem akartam hinni!
3 hét múlva születik a kislányunk!
Próbáljátok ki, hogy most egy kicsit nem erre koncentráltok (marha nehéz) esetleg menjetek el egy hosszú hétvégére kettesben ha van rá lehetőség.
Persze ez csak akkor működik, ha egészségileg mindketten rendben vagytok!
Sok sikert és mielőbbi gyermekáldást!
szia:)
mi is most próbálkozunk és már az elején el kezdtem mérni magam és annyira sokkoltam magamat hogy már volt hogy 1 éjszakát sem tudtam egyhuzamban átaludni ,elmentem dokihoz aki megnyugtatott hogy pont most van megérve egy nagy pete és legyünk együtt (pedig a höm nem úgy alakult)
és most várjuk hogy hátha:D
a párommal elvitettem a hőmérőt,mert tudom ha ott lenne ahol én tudom nem bírnám ki:)
Úgyhogy most hogy nincs hőmérő semmi bajom,nem stresszelek és csak szeretjük egymást:))
Elsőnek!(második vagyok:))
Össze fog jönni, de tényleg fontos, h ne csupán a pici járjon az agyadban. Én pl, szex után sosem feküdtem órákat az ágyban, h sokáig maradjanak bennem a kiskatonák. Szex után max 2-3 perc, és menntem dolgomra...a próbálozós időt leszámítva...akkor még gyertyaállás is volt...prsze nem is lettem terhes. Csak szeressétek egymást...ez a lényeg!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!