Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kezdő hőmérőző vagyok. Rosszul...

Kezdő hőmérőző vagyok. Rosszul csinálom? Bővebben alul!

Figyelt kérdés

Mivel kisfiamhoz reggel mindig máskor kell kelnem, így eddig úgy csináltam, hogy beállítottam 5-re az órát. Ekkor mértem a hőmet és aludtam tovább. Így viszont már 5 napja minden nap 35.8 a hőm. Normális hogy ilyen alacsony és hogy tök ugyanaz minden nap? Vagy rosszul csinálom?

Mit javasoltok?

2011. jún. 6. 10:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Mivel méred és hol?

Egyébként az nem baj, hogy visszaalszol, a lényeg, hogy ugyanakkor mérd.

Ha hónaljban méred, az nem jó, viszont ha szájban, végbélben vagy hüvelyben, akkor tényleg elég alacsony az alaphőd.

2011. jún. 6. 11:59
 2/16 A kérdező kommentje:
Digitálissal mérem és szájban.
2011. jún. 6. 12:38
 3/16 anonim ***** válasza:
És friss az elem benne? Nincs lemerülőben?
2011. jún. 6. 12:48
 4/16 A kérdező kommentje:
Hááát, lehet hogy merülőben van. De akkor össze-vissza mérne,nem? Így meg minden reggel ugyanaz, csak fura, hogy ilyen alacsony. (nappal persze magasabb-mértem)
2011. jún. 6. 12:54
 5/16 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, mert én nem digitálissal mérem, szóval csak próbáltam tippelni, hogy miért ilyen alacsony.
2011. jún. 6. 12:57
 6/16 anonim ***** válasza:
Szia.Énis digitálissal csinálom szájban, 3 napja kezdtem és minden nap 36.1 Én se tudom, hogy ez jó vagy nem vagy mi van. Ma vagyok a 12. napon.
2011. jún. 8. 11:34
 7/16 anonim ***** válasza:
Próbáld meg hüvelyben mérni , én mindig ott mértem , nekem is volt hogy napokig egy értéket mutatott , de 36 felett volt.
2011. jún. 8. 11:34
 8/16 anonim ***** válasza:
Én is most kezdeném el ezt a technikát!Segítenétek, hogy mikor megfelelő a hő?Mikor jó mérni? Higanyossal vagy digitálissal? Hol lenne a legmegfelelőbb (száj, végbél hónalj, hüvely)?
2011. jún. 8. 13:10
 9/16 anonim ***** válasza:

Digitálissal nem szabad mérni, csak analóggal. Ha van régi higanyos, az a legjobb, de azt most már nem árulnak sajna az EU-s szabályok miatt.

A 35,8 teljesen reális egyébként reggel 5-kor, mert az jó korán van. :o)

Nekem is volt már ilyen, nincs ezzel gond. Amikor jön az ovuláció, majd emelkedik.

Mérni lehet szájban: nyelv alatt középen, vagy hüvelyben vagy végbélben, de az fontos, hogy egy cikluson belül nem szabad változtatni a mérés helyét. Száj és hüvely 5-5 perc, végbél 3 perc minimum.

(Közel 6 éve csinálom. :o)

2011. jún. 8. 13:59
 10/16 anonim ***** válasza:

Szia. Én is digitálissal mérem. Nekm is alacsony. Volt, hogy 35.3 volt, aztán 35.9, 3 napig egyfolytában. Ha ovulálsz akkor leesik a hőd, és az ovuláció után emelkedik meg. (Nem akkor amikor ovu van, hanem utána, aki rosszul tudja az olvasson utána. :) )Nekem ma van a pém, és a hőm 35.3! Ovu teszt pozitív, és a nyákom is első osztályú.

Amugy tudom ajánlani Zita Wats "Gyereket szeretnénk" című könyvét. Rengeteg jó dolog van benne. :) -Ann

2011. jún. 8. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!