Kezdő hőmérőző vagyok. Rosszul csinálom? Bővebben alul!
Mivel kisfiamhoz reggel mindig máskor kell kelnem, így eddig úgy csináltam, hogy beállítottam 5-re az órát. Ekkor mértem a hőmet és aludtam tovább. Így viszont már 5 napja minden nap 35.8 a hőm. Normális hogy ilyen alacsony és hogy tök ugyanaz minden nap? Vagy rosszul csinálom?
Mit javasoltok?
Mivel méred és hol?
Egyébként az nem baj, hogy visszaalszol, a lényeg, hogy ugyanakkor mérd.
Ha hónaljban méred, az nem jó, viszont ha szájban, végbélben vagy hüvelyben, akkor tényleg elég alacsony az alaphőd.
Digitálissal nem szabad mérni, csak analóggal. Ha van régi higanyos, az a legjobb, de azt most már nem árulnak sajna az EU-s szabályok miatt.
A 35,8 teljesen reális egyébként reggel 5-kor, mert az jó korán van. :o)
Nekem is volt már ilyen, nincs ezzel gond. Amikor jön az ovuláció, majd emelkedik.
Mérni lehet szájban: nyelv alatt középen, vagy hüvelyben vagy végbélben, de az fontos, hogy egy cikluson belül nem szabad változtatni a mérés helyét. Száj és hüvely 5-5 perc, végbél 3 perc minimum.
(Közel 6 éve csinálom. :o)
Szia. Én is digitálissal mérem. Nekm is alacsony. Volt, hogy 35.3 volt, aztán 35.9, 3 napig egyfolytában. Ha ovulálsz akkor leesik a hőd, és az ovuláció után emelkedik meg. (Nem akkor amikor ovu van, hanem utána, aki rosszul tudja az olvasson utána. :) )Nekem ma van a pém, és a hőm 35.3! Ovu teszt pozitív, és a nyákom is első osztályú.
Amugy tudom ajánlani Zita Wats "Gyereket szeretnénk" című könyvét. Rengeteg jó dolog van benne. :) -Ann
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!