Ha a reggeli vizelete csak este csinalom meg a terhessegi tesztet az baj?
Figyelt kérdés
Penteken este fogom megkapni a tesztet, ezert ugy gondoltam hogy reggeli vizeletet megtartom es este megcsinalom..baj lenne?2011. ápr. 27. 21:32
1/9 anonim válasza:
Nem baj,én átöntöttem másik edénybe,nehogy a HCG leüljön az aljára:-) És úgy mártottam bele,ki is jött rögtön a 2. csík is.Sok sikert!!:-)
2/9 A kérdező kommentje:
nekem inkabb 1 csik kellene:D.. koszy a valaszt:*
2011. ápr. 27. 21:47
3/9 anonim válasza:
Óóóó,akkor ahhoz drukk:-)Akkor ne öntsd át,és az alján marad a hcg...:-)
4/9 A kérdező kommentje:
:-))...nah kossz :-))(amugy 16 eves vagyok nem szivtelen vagyok, hogy nem akarok gyereket.)
2011. ápr. 27. 22:19
5/9 anonim válasza:
Én is így csináltam,reggeli vizeltet eltettem és este teszteltem vele! Én ugyan pozitívat akartam látni,és egyből ki is jött a második csík!
6/9 anonim válasza:
csináld meg nyugodtan este is.
majd írj mi lett.
7/9 A kérdező kommentje:
negativ!!!! nagyon boldog vagyok!
2011. ápr. 29. 16:17
8/9 anonim válasza:
Szia,
ha ennyire fontos, hogy negatív legyen, akkor érdemes pár nap múlva megismételni a tesztelést!
Negatív teszt mellett még lehetsz terhes, ha idő előtt csináltad.
A legjobbakat!
9/9 A kérdező kommentje:
ez volt az 5-dik:)..es mar tobb mint egy honap eltelt aktus ota:)
2011. máj. 2. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!