Lehetek terhes? Vagy ha igy csinálom akkor nem marad meg?
Figyelt kérdés
17éves vagyok és pont középidőben történt egy baleset, lecsúszott a gumi. Ha erős dohányos vagyok, kb 15szál, és súlyzós edzéseket csinálo akkor elképzelhető, hogy nem lesz baj? Futok is, mert azt hallottam a rázkódó mozgás sem jó. Nagyon parázok h mi lesz2011. aug. 4. 19:33
1/11 anonim válasza:
Eseményutániról hallottál? Ráadásul már nem is vényköteles. Cigit meg csökkentsd.
2/11 sumergo válasza:
Abban bízol, h így majd feltűnés nélkül elvetélsz? Hát ez nem biztos, de esélyes leszel egy beteg babára! Inkább 72 órás tabiért kellett volna menned. Tudod nagy általánosságban az történik, h aki nagyon nem szeretné, annak tuti megmarad a babája. Ez nem jó játék! És neked is bajod lehet, ha nem vigyázol!
3/11 anonim válasza:
a dohányzás az nem jó dolog.
Te most megakarod tartani?
mert ha nem akkor, jobb lenne ha nem hülyeségeket csinálnál,hanem elmennél egy dokihoz és elvetetnéd.
Attól, mert te futsz meg ugra-bugrálsz nem biztos,hogy el is fog menni a gyerek.
5/11 anonim válasza:
Ha ovo környékén volt akkor lehetsz.
Ha össze is jött és mindent elköveszt,hogy el mennyen azzal magadnak is árthatsz nem keveset.
Mikorra kell megjönnie?
Vegyél tesztet 400-500 Ft ért lehet kapni
6/11 anonim válasza:
Én sem ajánlom, hogy magadnak elhajtsd a babát (ha van egyáltalán) mert lehet, hogy olyan jól sikerül, hogy az életben többet nem esel teherbe. Hidd el, azt nagyon de nagyon megbánnád! Inkább reménykedjünk és ha véletlenül mégis akkor el kell vetetni orvossal.
7/11 A kérdező kommentje:
holnapra várom elvileg. sajna vidéken volt, nyaraltunk, szal nem tudtam dokihoz menni a gyógyszerért. reménykedem csak, mert mindig olyan spermicid gumit használunk, meg nemis ment ki teljesen a cucc.
2011. aug. 4. 19:44
8/11 Manka68 válasza:
Ha ezek a módszerek működnének, nem lenne abortusz. Régen a nők nehéz fizikai munkát végeztek egész nap, mégsem halt ki az emberiség. Ha még időben vagy, akkor 72 órás tabi, ha nem, akkor reménykedj hogy talán mégsem estél teherbe.
9/11 anonim válasza:
Mindig pontosan jön meg ?
Ha igen és holnap nem jönne akkor csinálj tesztet és + ami ne legyen akkor egyből doki.
10/11 anonim válasza:
vidéken is van ügyelet és ott is felírják. Szóval az nem kifogás, hogy épp hol voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!