Befolyásolhatja az ovuteszt eredményét, ha nem este, hanem délután csinálom?
Figyelt kérdés
Tegnap délután 4-kor csináltam? Elképzelhető,hogy más lenne az eredmény, ha este 7-kor csináltam volna, vagy nem számít? Mert most találtam csak meg,hogy esti órákban kell!
Akkor ma mikor csináljam?
köszi
2011. ápr. 5. 13:30
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem számít ez a pár óra különbség, nem mutatna más eredményt! Én sosem foglalkozom azzal, hogy hány órakor csinálom, és eddig mindig kimutatta az ovut
2/3 A kérdező kommentje:
Még egy kis segítséget kérhetek?
Megcsináltam! Kb. ugyanolyan,mint a tegnapi, vagyis egy halovány árnyalattal gyengébb a teszt csík. De tényleg picivel. Azt hittem, ma teljesen nega lesz! De ezt most vagy ugyanolyan, vagy halványabb mindkettő mint a tegnapi. Nincs nálam a tegnapi, majd csak otthon tudom összehasonlítani! A gond az, hogy én már kb. 4 napja éreztem az ovus tüneteket, ráadásul, ha még csak most lesz peteérésem, az elég késő, mert már ma is a 18. napon vagyok!
2011. ápr. 5. 16:04
3/3 anonim válasza:
Ezt nem tudom, hogy lehet. Nekem 2 csíkos csak 1 napig szokott lenni, másnap már tök negatív. A biztonság kedvéért azért dolgozzatok az ügyön, hátha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!