Jól csinálom az aviva tornát?
Figyelt kérdés
Mikor befejezem(PCOS vagyok, 2 kötetet hazsnálom), ahasizmom fáj, később vagy másnap pedig a méhem és környékén. Ez így jó?Mit jelent egyéltalán?2011. febr. 22. 21:25
1/6 anonim válasza:
Ez jó:) Én is a második kötetet csinálom , igaz én nem minden nap mert akkor sose fürdenék:)) tudod utána 36 óráig nem lehet, na szóval a peteérést elősegítő gyakorlatokat csinálod te is? Szerintem azért érezzük ezt a fájdalom félét, húzódást fura érzést mert ugye ez altesti vérbőséget okoz, nem beszélve arról, hogy felmelegíti a belső hőt a méh vérellátását fokozza, és minél melegebb van odabent annál nagyobb az esély a javulásokra, ovulációra és terhességre.
2/6 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi, hogy írtál. Igen tudom, én 2 naponta csinálom a tornát. Ez a második hónapom, az előzőbe csak annyit sikerült elérni, hogy elmúltak a menstruáció előtti tüneteim. És neked?
2011. febr. 22. 22:14
3/6 anonim válasza:
Hetente maximum kétszer szabad csinálni...
4/6 anonim válasza:
Első vagyok ismét, szia:) nekem is második hónapom, és érdekes módon picit sem fájt mensi előtt a hasam pedig szokott, mensikor pedig egyáltalán nem voltak görcseim, mondtam is a páromnak, hogy álom mensim van:) remélem a babát is meghozza.Igaz a barnás pecsételés megmaradt mensi előtt de remélem azt is rendbe teszi ez a torna.
5/6 anonim válasza:
Sziasztok!
Hol vettétek a könyvet?
Én is meg szeretném szerezni! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszi a válaszokat. Én nagy nehezen a neten találtam egy oldalt és ott sikerült letölteni, ha gondolod itt írj vissza és elküldöm neked e-mailbe ha kell a link, ahonnan le tudod szedni. Remélem meghozza a babát!! Én két naponta csinálom, mivel a könyv azt írja, hogy ha súlyos a helyzet lehet 2 naponta is. Nekem elég nagy "súly", hogy PCOM van:S:(
2011. febr. 23. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!