Most akkor terhes vagyok vagy nem? Én már abszoludt nem értem ezt az egészet! Már megbolondulok a tudatlanságba! Kérlek írjatok véleményeket! Tegnap voltam Ultrahangon.
Ezt írták a papíromra:
Norm uterus, endometrium 14mm vastag. Intrauterin terhesség egyértelműen nem látszik. Az uterus körül tágult belek. Adnexumok jelenleg nem ítélhetők meg! 2hét múlva kontroll. ez mit jelent?
azt mondta a doki hogy a méhnyálkahártya a terhességet tükrözi.Lehet egy késői pé-ből lett baba?Mert már a 49.napon vagyok?A menzimnek semmi jele!A melleim feszülnek és hányingerem is van!Várok minél több választ!Már nem bírom lelkileg ezt az egészet!
Szia. Megértem hogy kivagy. Nekem is 14mm volt a nyálkahártyám és baba volt. De ez lehet menzi előtti is. Ha a doki azt mondta lehet terhesség akkor így van, de 2 hét múlva többet tudsz majd. Addig is csinálj tesztet és ha erősödik a régebbihez akkor tuti baba van, csak még picike. Ilyenkor nem biztos hogy látnak mást a nyálkahártyán kívül.
Ne aggódj ha a teszt már egyszer pozitív volt ott a baba.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!