Segítségetek szeretném sárgatest-elégtelenséggel kapcsolatban? Gyanúm, hogy sárgatestelégetel
Nagyon erős a gyanúm,hogy sárgatest-elégtelenségem van. Több,mint egy éve próbálkozunk babával,eddig nem sok sikerrel.Mensim előtt mindig szoktam barnázni. 2-4 napot.Régebben mértem a hőmet,a görbém teljesen normálisnak mondható.Megint elkezdtem barnázni,így várható,hogy pár nap múlva megjön.
Most már elhatároztam magam,hogy megyek dokihoz.De mikor? Még most,hogy a következő ciklusban meglegyen a hormonvizsgálat?Vagy várjam meg míg elmúlik? Egyáltalán mit mondjak a dokinak? Valószínű sárgatest-elégtelenségem van,csináljunk hormonvizsgálatot? Nem fog kiosztani,hogy ő az orvos,majd eldönti mi a bajom.Amúgy se nagyon szeretek nőgyógyászhoz járni,de most eléggé kétségbe vagyok esve .Mit mondjak? Mikor menjek? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Ha nem jelentős mennyiségű a barnázásod, csak néha egy kis pecsét, akkor nincs miért aggódnod. Viszont ha több napig folyamatos bő barna folyásod van, na akkor tényleg gond lehet.
Nyugodtan menj dokihoz és mondd el, hogy szerinted valami nem stimmel, legalább megnyugszol. De nem biztos, hogy ez az oka annak, hogy nem jön még a baba...
Egyébként nekem is szokott néha lenni valamennyi pecsételésem, mikor mennyi, ez változó hónapról hónapra. És én ezt említettem a dokimnak és ő azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni, ennek semmi jelentősége nincs. Kértem volna kivizsgálást, de ő azt mondta, hogy előbb a férjemmel kéne kezdeni, és engem csak akkor vizsgál ki ha előbb rajta túl vagyunk és ha én minden vizsgálatot bevállalok...tehát hosszú folyamat ez. Én benne is lennék, csak a férjemet kellene előbb, doki mondta...úgyhogy ebből nem lesz semmi...:( Próbálkozunk tovább, már másfél éve nem jön a baba...:(
Mit jelent a jelentősebb mennyiség? Nekem 1-2 napig csak pecsételés,majd 2 napig szinte folyás szerű.
Szerda csütörtök pecsételtem,de kevesebbet mint szoktam,így már biztos voltam,hogy megjön.De tegnap meg csak este lett egy pici pötty a bugyimon,ma meg még semmi. Most nem tudom mi van.
Jó lenne tudni minél hamarabb,ha baba van,mert akkor minél hamarabb mennék dokihoz,mert már volt egy vetélésem.
Menj el hétfőn, és kérj kivizsgálást!
Teljes hormonpanelt, az egész ciklusra lebontva!
3 nap, 14 nap, 21 nap, azt hiszem nekem így volt!
Mondd el szépen az igazat! 1 év rendszeres házasélet mellett, védekezés nélkül nem jön a baba, ezért kéred a vizsgálatot, el fogja végezni, ilyen esetben már ki kell vizsgálni a dolgot!
Egyébként a protokoll szerint elöször a nőnél nézik a hormonokat, aztán ha az jó, megnézik a férfit, ha ő oké, akkor általában peteérést stimulálnak, ha így sem jön össze, akkor átjárhatósági, ha az is oké, akkor inszemináció, ha az sem jön be, akkor lombik.
Természetesen ez egyénenként eltérthet!!!
Emiatt ne izgulj!
Ha alapos a gyanú, hogy baba van, de vérzel, akkor is megvizsgál hüvelyi uh-val!
Hidd el, én már végigjátszottam ezt 4x is...
Amúgy honnan gondolod, hogy baba van?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!