Egy hete szombaton pozitiv lett az ovulációs tesztem, a férjemmel mindennap voltunk együtt Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Tegnap barnás pecsételés jelentkezett, ma reggel pedig görcs és átment halvány rózsaszínűbe, pár pecsét, azóta semmi, görcs is elmúlt
Nem szokott ilyenem lenni menstruáció előtt.
Mitől lehet?
tegnap 19:30
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem azért mert elrontottam egy szót, és nem figyeltem hogy írtam le nem kéne ilyen hozzászólásokat írni
Unalmas életed lehet
tegnap 20:31
3/4 NemFogodKitalálni 

válasza:

Az egy dolog, hogy nem szokott ilyen lenni előtte. De látod, most van. Mindig van egy első alkalom. Nem tudjuk mi lehet, nem látunk sajnos beléd.
4/4 anonim 

válasza:

Akár beágyazódási vérzés is lehet, de az is lehet, hogy most ez egy ilyen hónap, hogy barnázgatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!