Ovuteszt pozi mutat ,akkor onnantol12-36h belul tortenik az ovu vagy az utolso pozitiv teszt utan 12-36 oraval?Parommal együtt vagyunk szerdan, ovulacio szombaton van. egyutt vagyunk meg szombaton is, szerdai varakozo lesz a befuto vagy a szombati?
Sziasztok!
Babatéma. Első baba. Párommal nagyon tervezzük a gyermek vallalast és tisztaban szeretnek lenni par dologgal.
Nos.
1. Ha az ovuteszt pozitivat mutat , akkor onnantol 12-36 oran belul tortenik a tuszorepedes, vagy az utolso pozitiv teszt utan 12-36 oraval, es az miert van, hogy az egyik nap negativ Clear Blue digitalis teszt , (sima kör) másnap pedig teli mosolygós, kimaradt egy villogo fejecske. Miert?
2. Tegyuk fel, parommal együtt vagyunk szerdan, ovulacio szombaton van. De egyutt vagyunk meg szombaton is. Akkor a szerdától varkozo himivarsejtek lesznek, lehetnek a befutok vagy a szombatiak lesznek mar mindenkepp?
Elnezes , ha hulyesegeket kerdeztem.
Elore is koszi.
Udvozlettel
Anita
1. A pozitiv ovuteszt az pozitív, semminek nem kell villogni.
2. Ezt senki nem fogja tudni neked megmondani.
Lazíts picit, és élvezzétek egymás társaságát.
Senki nem tudja neked megmondani,,mivel nem vagy gép, nem tankönyvszerűen működsz, kb minden is hat a szervezetedre
Az LH csúcstól 12-36 óra, de azt nem tudod egészen pontosan megállapítani, főleg nem a mosolygó fejes digitális teszttel.
Nekem pl általában 2 napig pozitív a lh teszt, második nap általában egy kicsit erősebb. De hogy órára pontosan a két teszt között vagy második teszt után pontosan mikor van az LH csúcs azt akkor se tudnám megmondani, ha óránként tesztelnék, mert azt hogy milyen erős a csík befolyásolja hogy mennyit ittam, mennyit ettem, mikor pisiltem utoljára, mennyit izzadtam, de lehet még a teszt gyártási ideje is, mert a teszt nem arra való hogy órára pontosan megmondja mikor van ovuláció, hanem arra hogy nagyjából.
Ha a pozitív teszt napján együtt vagytok annak tuti jónak kell lennie, a spermiumok 4 napig vígan vannak a női testben, az ovuláció meg az első pozitív LH teszttől legkésőbb 2-3 napon belül megtörténik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!