Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aktus után 6 nappal beágyazódás?

Viki971997 kérdése:

Aktus után 6 nappal beágyazódás?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Február 26.-án voltunk együtt a párommal (védekeztünk óvszerrel,ami elvileg nem volt lyukas és nem is csúszott le),elvileg Február 27.-én volt az ovulációm. Az együttlét után 6 nappal egész nap szúrkált a hasam és a méhem,valamint olyan érzésem volt mintha mindjárt megakarna jönni. Máskor nem volt ilyen. Lehetett ez esetleg beágyazódás?

Valamint ha Szerdán tesztelek (aktus után 2 héttel) az már mutathat biztos eredményt? 03.15-én kellene majd megjönnie.

Köszönöm a válaszokat előre is.

ma 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hat vagy inkabb akkor volt az ovulaciod es esetleg azt erezted. De isten tudja mi okozta, akarmi.

Majd tesztelj 15-en, de vedekeztetek, szoval annyira nem izgulnek.

ma 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha február 27-én volt az ovu, nem 15-ére várod. Az már egészségtelenül hosszú luteális lenne.
ma 12:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Biztosra nem tudom hogy 27-én volt-e az ovulációm, a naptár szerint akkor lehetett.

A ciklusaim is elég változóak, 24-28 naposak szoktak lenni.

Legutóbb 26 napra jött meg.

ma 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy. A luteális állandó azonos nőnél. 24 naposnál és 26 naposnál is ugyanannyi. Az ovu napja tolódik csak. Ha feltételezhetően 27-én volt az ovud, akkor szerdán korai a teszt. Mivel a hcg kétnaponta duplázódik, egy nap is szamít. Ha biztos eredményt akarsz, várd meg, hogy megjön-e 15-én és utána tesztelj! Utána megnyugodhatsz és nem kell még tíz tesztet ellőnöd, hogy "ugye biztos?".
ma 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!