Beágyazódási vérzésre utalhat ha együttlét után véreztem? 10 nappal az előző aktus után
Figyelt kérdés
2023. máj. 18. 20:30
2/8 anonim válasza:
Nekem valóban az volt, 9 nappal az ovulaciom után.
3/8 A kérdező kommentje:
És neked is együtt lét után vagy spontán magától?
2023. máj. 18. 21:48
4/8 anonim válasza:
Beágyazódási barnás inkább, amúgy semmi nem ágyazódik be 10 nap után. Inkább 14.
5/8 anonim válasza:
Így, hogy együttlét után volt, ez nem valószínű, hogy beágyazódási vérzés. Időben rendben lenne, de azt azért hívják beágyazódási vérzésnek, mert az váltja ki, nem pedig valamilyen külső behatás, például szex. Tehát, ahogy te fogalmazol, spontán történik. Ettől függetlenül teherbe eshettél, csak ez nem beágyazódási vérzés. (Ami egyébként, ahogy más is mondja, inkább barnás, és igen csekély mennyiségű. Kb 1-2 pénzérme nagyságú barnás rózsaszínes folt a fehérneműn/wc papíron/tisztasági betéten.)
6/8 anonim válasza:
4-es vagyok.
Ahogy 5-ös is írja, a beágyazódási egy barna folt vagy rózsaszínes folyás, de nem mindenkinek van ilyen.
Nekem 4-ből 3szor a barna, első terhességemet pedig rózsaszín folyás jelezte a mensi időpontja után pár nappal.
7/8 anonim válasza:
#2 vagyok, nekem reggelre lett spontán egy véres folt.
8/8 anonim válasza:
Nekem beagyazodasnal volt egy kis barna 🙏🏻 és szex után is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!