Segítségetek szeretném sárgatest-elégtelenséggel kapcsolatban? Gyanúm, hogy sárgatestelégetel
Nagyon erős a gyanúm,hogy sárgatest-elégtelenségem van. Több,mint egy éve próbálkozunk babával,eddig nem sok sikerrel.Mensim előtt mindig szoktam barnázni. 2-4 napot.Régebben mértem a hőmet,a görbém teljesen normálisnak mondható.Megint elkezdtem barnázni,így várható,hogy pár nap múlva megjön.
Most már elhatároztam magam,hogy megyek dokihoz.De mikor? Még most,hogy a következő ciklusban meglegyen a hormonvizsgálat?Vagy várjam meg míg elmúlik? Egyáltalán mit mondjak a dokinak? Valószínű sárgatest-elégtelenségem van,csináljunk hormonvizsgálatot? Nem fog kiosztani,hogy ő az orvos,majd eldönti mi a bajom.Amúgy se nagyon szeretek nőgyógyászhoz járni,de most eléggé kétségbe vagyok esve .Mit mondjak? Mikor menjek? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Tudom,hogy nekik ez a szakmája,lehet én vagyok maradi,de nem szeretném,hogy megvizsgáljon így hogy barnázok vagy ha megjön.
Így nem fog elküldeni a francba?
Ez miatt értettem úgy, hogy baba lehet:
"Szerda csütörtök pecsételtem,de kevesebbet mint szoktam,így már biztos voltam,hogy megjön.De tegnap meg csak este lett egy pici pötty a bugyimon,ma meg még semmi. Most nem tudom mi van.
Jó lenne tudni minél hamarabb,ha baba van,mert akkor minél hamarabb mennék dokihoz,mert már volt egy vetélésem."
Nem fog elküldeni a francba, és ha nem akarod, nem fog megvizsgálni. Akkor csak annyit mondj, hogy hormonpanelt szeretnél, és ehhez kérnél beutalót!
Mivel a 3-ik napon kell az elsőt levenni, mindenképpen be kell menned hozzá a beutalóért!
Ja értem,bocsi.Ma már rendesen barnázok,így 1-2 nap és megjön.Ez már biztos. :(
Köszönöm a válaszod,akkor holnap elmegyek a dokihoz,remélem nem fog elküldeni a p....ba.
Szia!
Ha úgy érzed, hormongondod van, inkább endokrinológushoz menj, az ő szakterülete a hormonok, nem a nőgyógyászé. Sajnos tapasztalat, hogy a nődokik nem igazán értenek a hormonokhoz, és nem derül ki, ha baj van.
Bármelyik dokihoz is mész, ne várd meg, míg megjön a menses, mert akkor csúszol egy hónapot, mivel vérvételre fognak elküldeni ciklus 3. és 21. napján.
És persze érdemes őszintén elmondani mindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!