Mennyi az esély rá hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
a párommal gumival szoktunk védekezni. (Tablettat se szedek)eddig semmi probléma nem volt viszont egy alkalommal miután elment és kivette, nem volt rajta a gumi,leesett.nemtudom hogy mikor történt, akkor-e mikor épp kivette vagy még azelőtt. Az appom szerint az ovulációs hetembe vagyok, viszont szerintem már pár napja megtörtént az ovulàció.tegnap 21:46
2/7 anonim 

válasza:

Vagy igen vagy nem, valaki evekig próbálkozik majd csinálsz tesztet megfelelő időpontban és kiderul:)
3/7 anonim 

válasza:

Vigyázz, mert már attól is teherbe lehet esni, ha olyan ágyba fekszel, ahol előtte azt csinálták...
5/7 anonim 

válasza:

"már attól is teherbe lehet esni, ha olyan ágyba fekszel, ahol előtte azt csinálták..."
És attól is, ha a tv-ben nézed, igen. Sőt, a te esetedben az is elég, ha csak rágondolsz.🤣🤣🤣🤣🤣
Kérdező, 50%-os az esély.
6/7 anonim válasza:
Hát az fontos része a dolognak, hogy elment-e benned?
7/7 anonim 

válasza:

6-os, nem sajna nem fontos része, az előváladékban is lehet ondó.
OP nem tudom ismered e a "stealthing" fogalmát. Ez egy olyan szexuális (fétises) cselekedet melyben a férfi a nő tudta nélkül, aktus közben eltávolítja az óvszert. Ez nemi erőszaknak számít, mivel nem egyezett bele a védekezés nélküli közösülésbe. A férfinak meg élvezetet is okoz általában hogy kvázi ráerőszakolta a partnerére azt hogy beleélvezzen.
Gondold át, hogy van e esélye, hogy ez történt. Egy óvszer nem csúszik le olyan könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!