Az ovulációm után együtt voltunk férjemel, végül védekezés nélkül meg történt aminek meg kellett 2x, és így van esély rá hogy terhes volnék?
Figyelt kérdés
aug. 31. 12:42
1/11 anonim válasza:
Én minden ilyen kérdésnél a fejemet fogom. Egyrészt azért, mert felnőtt nők ezreinek kell segítség, hogy eldöntsék, van-e, vagy nincs esély teherbeesesre, ha védekezés nélkül szexelnek, vagy hogy mikor csináljanak terhességi tesztet, avagy az a teszt pozitív, vagy negatív? Másrészt pedig mert a szexuális életük részleteit osztják meg itt sokan, beléjük élvezett-e a párjuk, spermas volt-e az ujja, megmosdottak utána, milyen pózban csinaltak, stb...🤮🤮
2/11 anonim válasza:
De ha gyereket akartok, akkor miért ovuláció után vagytok együtt???
Ha nem akartok gyereket, akkor meg miért nem védekeztek???
3/11 anonim válasza:
"megtörtént, aminek meg kellett" te hány éves vagy, hogy nem bírod normálisan leírni?
4/11 A kérdező kommentje:
Második válaszoló, van egy kislányunk, és az, hogy az ovulációm után voltunk együtt a párommal nem volt tervezett csak jött magától, szeretnénk még egy gyereket, de most az érdekelne, hogy így lehetséges, hogy terhes volnék? Mert 13 napja hogy még történt de a tesztek negatívak, de 2 napja puffadást érzékeltem, meg feszültek a melleim is
aug. 31. 13:15
5/11 A kérdező kommentje:
Le tudom írni normálisan is, de akkor jönnek azok a valaszok, hogy ne ide írjam ki a nemi életünket meg,kit érdekel... Stb
aug. 31. 13:17
6/11 anonim válasza:
Borzalmas hogy ennyire nem vagy képben a saját tested működésével. Csak és kizárólag ovuláció alatt lehet teherbe esni. Ovuláció után már tökmindegy mi történt és mi nem. VISZONT! Azt nem tudhatod biztosra hogy mikor volt ovulációd. Csak ha ovulációs teszttel követted.
7/11 anonim válasza:
Ha pozitív ovuteszt után 1 nappal voltatok együtt, még lehet esély, ha 2 nappal utána, akkor nincs esély. A petesejt csak 12 óráig életképes, előfordul, hogy kicsit tovább is, de onnantól átlagosan kezd elsorvadni. A spermiumoknak is idő kell, mire eljutnak a petesejtig.
Szóval én ezt a hónapot elengedném a helyedben.
8/11 anonim válasza:
Azt irod van mar gyereketek. Ot sem tudod, hogy fogant?..
9/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó...
Nekem volt egy abortuszom meg volt amikor esemény utáni tablettát vettem be, mert akkor még nem álltunk készen még egy babára.
De mostmár igen, így nem tudom el donteni, hogy most korai terhességi tünetek amit érzek vagy sem
aug. 31. 17:03
10/11 anonim válasza:
Először is lehetséges minden főleg ha nem védekeztetek . Spontán ovuláció is létezik . Majd akkor tesztelj mikor már ki maradt a menzeszed addig tök fölösleges , majd ha pozitív a teszt nézettes hcg-ét vérből meg két napra rá is hogy duplázódik és ha 100 feletti az érték akkor érdemes nő dokihoz menni. Terhesnek addig ne mond magad mert magadba is beszélheted a tüneteket .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!