Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély, hogy terhes...

Mennyi az esély, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A párommal úgy döntöttünk, hogy babát szeretnénk. Az utolsó menstruációm nov. 4-8 között volt. Már előtte is voltunk együtt, de nem jött össze elsőre. Együtt voltunk a hónapban még 11-én, 23,26 és 30-án is. A menstruációs naptáram szerint 21-én kellett volna ovulációnak lennie, csináltam ovulacios tesztet előtte napokkal is,aznap és utána is, viszont nem negatív lett, lehetséges hamarabb bolt ovulációm csak nem vettem észre. A mellem megállás nélkül fáj már több, mint 1 hete, érzékeny. Ma észre vettem, hogy elkezdtem pecsételni is. Tesztet még nem csinálok, mivel gondolom meg korai lenne úgyis, mivel csak 4 nap múlva kell megjönnie. Van rá esély, hogy terhes legyek?

dec. 1. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok esély van, ha csak nem később volt az ovulációd. Hányadikáig teszteltél?
dec. 1. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy érzékeny teszt kimutathatja már 4 nappal mensid elött, nekem 3 nappal elötte már 2 csíkos volt a tesztem
dec. 1. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A teszt a pillanatnyi helyzetet mutatja,ha terhes vagy,ha nem. Nem befolyásol semmit. Viszont ha terhesen pecsételsz,azzal foglalkozni kell,és mjelőbb látnia kéne orvosnak. Itt nalok is döntenek,ha esetleg terhes vagy valóban,de 5 nap mulva tesztelsz,már lehet ,hogy nincs mit visszahozni,mert kellett volna progeszteron.

De ha negatív most a teszt,még lehet egy beágyazódás is,így akár később is lehet pozi.

Vagy. Negatív,és negatív is marad,mert pmsed van.

Konklúzió, semmin nem változtat egy teszt eredménye,mert a testedben a válasz.

De ha babát vársz,a vérzés baj.

dec. 1. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a naptárad pontos, akkor nem voltatok jókor együtt. A többit a leírták mások.
dec. 2. 04:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem voltunk akkor együtt, mikor ovulaciom, mert ha az ember beteg, legkevésbé gondol az együttlétre. Viszont ovulációs tesztet csináltam 18-tol 23-áig és minden nap negatív lett, miközben a naptáram szerint 21-én kellett volna ovulációnak lennie. Előző héten 16-án volt alhasi fájdalmam, lehet akkor volt ovulációm viszont akkor még nem vettem meg a tesztet. És ha ekkor volt akkor van rá valamennyi esély a teherbeesésre, mivel 11-ke már a termékeny napokra esett. Utána olvastam a beágyazódás tüneteire, alhasi fájdalom,pecsételes, lehetséges, hogy ezért van. (Dátumot nézve ki is jön). Mindenesetre elvégzek egy tesztet a mai vagy a holnapi nap folyamán 🙂
dec. 2. 06:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha 6-7 napja volt az ovud, akkor lehetne esetleg beágyazódási vérzés. No meg ha pár csepp volt, nem azóta is tart. Illetve ha az, akkor 2-3 napot nem árt várni, hogy pozitív legyen a teszt.
dec. 2. 08:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Ma már elkezdtem jobban vérezni, szóval megjött a mensim sajnos, de nem egészen annyira erős,mint máskor. Ami picit fura mert 3-4 nappal hamarabb jött meg, és mindig csak késni szokott.
dec. 2. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!