Kérlek írjatok minél többen, volt már aki így járt?
Sziasztok!
Nekem tegnap volt a nemvárt első napja és nekem általában hamarabb szokott megjönni 3-4 nappal.Április 16.-án menseseltem utoljára és azóta semmi.Mi a férjemmel a peteérésemkor voltunk együtt megszakítással mert mi augusztusban szeretnénk összehozni a 3.gyerekünket.Évek óta nem védekezem és mindig megszakítással vagyunk együtt.Sosem hőmérőzöm és nem is tudom mit kell figyelni.Azt tudom hogy már több tesztet csináltam eddig 10-est is és mind negatív.Szerintem meg fog jönni nekem de azért még reménykedem.
Első vagyok:)
akinek a kérdező szerint LE KÉNE KOPNIA.
Milyen kedves.....
Úgy látom én is,hogy itt csak az a jó válasz amit a kérdező hallani akar.Hát akkor tessék.:
"kedves" kérdező:MINDEN BIZONNYAL TERHES VAGY,
NINCSEN CISZTÁD(ami miatt nem jön meg)hiszen otthon valószínű ultrahangozod magad,így tudod felállítani a diagnózist.
Továbbá NINCS HORMONPROBLÉMÁD,mert vérvételt is csináltál otthon,innen tudhatod,ugyebár...
Ja és le is doktoráltál a napokban,hiszen ez a legfőbb bizonyíték,hogy TE tudod hogy TERHES VAGY,és más véleménye nem számít....
Igen, jártam. És sosem dugtam homokba a fejem. Egy egészséges pontig hitettem el magammal,hogy igenis lehet baba, de volt egy pont, amikor már reálisan végig gondolva, tudtam,hogy nem. És ezen az sem változtatott,hogy valaki leírta,hogy jaj, nyugi nekem 3 hónapos terhesen vették észre,hogy az vagyok. Mert ez kb. 10 ezerből egy eset! Nem vagyok annyira "buta",hogy így becsapjam magam.
A hangnemet, meg azt hiszem, te szúrtad el elsőnek egy kommentben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!