Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció előtt egy nappal...

Menstruáció előtt egy nappal rózsaszínes folyás mi lehet? ( nagyon kevés volt az is csak a wc papíron látszódott egy picit azóta semmi) Kérlek írjatok minél többen Tesztelhetek már vagy még ne?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 15:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ez volt most nekem is, és lehet, hogy ez a beágyazódást jelenti, mert a hőm növekedett...nem csökkent amikor "megjött" ma reggel. Nem vagyok biztos benne, hogy ez mensi, mert nem görcsölök és megemelkedett a hőm hirtelen.
2010. okt. 28. 15:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok: Minél később tesztelj, annál biztosabb!

Én csak akkor fogok tesztelni, ha nem fog esni a hőm, mert akkor, lehet hogy babás vagyok...szóval én várok még 1 hetet legalább, biztos ami biztos. Ha addig nem esik a hőm, csak abban az esetben tesztelek!

2010. okt. 28. 15:33
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ én sem akarok még tesztelni .

Remélem összejött a babus már nagyon várjuk .

Kívánom hogy neked is sikerüljön .

2010. okt. 28. 15:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is kívánom, hogy sikerüljön mindkettőnknek! Én nem tudom most mi lehet velem, félek. Lehet hogy csak a palástfűteától van ez az egész...:((
2010. okt. 28. 15:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha ma kezdődött a beágyazódásotok, akkor legalább 3.4.5 napot várjatok még a teszttel! Drukkolok nagyon!

Nekem is így kezdődött :)

Rózsaszínes maszattal a wc-papíron.

26 hetes km :)

2010. okt. 28. 18:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Sajnos ez tényleg mensi, ami nekem van! :( Ma reggelre leesett a hőm 36,5-re! A palástfű tea tehet arról, hogy mensi napján megemelkedett a hőm és hogy egyáltalán nincs mensis görcsöm! :( Soha többet nem iszom semmilyen gyógyteát!
2010. okt. 29. 08:48
 7/8 anonim ***** válasza:
És Te hogy vagy kedves kérdező?
2010. okt. 29. 08:49
 8/8 A kérdező kommentje:

Sajnos ma reggel megjött:((((

Pedig nagyon bíztam benne hogy összejött a babus,most csalódott vagyok de nem adjuk fel apával.

Újabb hónap újabb esély.

2010. okt. 29. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!