Menstruáció előtt egy nappal rózsaszínes folyás mi lehet? ( nagyon kevés volt az is csak a wc papíron látszódott egy picit azóta semmi) Kérlek írjatok minél többen Tesztelhetek már vagy még ne?
Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 15:31
1/8 anonim válasza:
Hát ez volt most nekem is, és lehet, hogy ez a beágyazódást jelenti, mert a hőm növekedett...nem csökkent amikor "megjött" ma reggel. Nem vagyok biztos benne, hogy ez mensi, mert nem görcsölök és megemelkedett a hőm hirtelen.
2/8 anonim válasza:
Első vagyok: Minél később tesztelj, annál biztosabb!
Én csak akkor fogok tesztelni, ha nem fog esni a hőm, mert akkor, lehet hogy babás vagyok...szóval én várok még 1 hetet legalább, biztos ami biztos. Ha addig nem esik a hőm, csak abban az esetben tesztelek!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ én sem akarok még tesztelni .
Remélem összejött a babus már nagyon várjuk .
Kívánom hogy neked is sikerüljön .
2010. okt. 28. 15:50
4/8 anonim válasza:
Én is kívánom, hogy sikerüljön mindkettőnknek! Én nem tudom most mi lehet velem, félek. Lehet hogy csak a palástfűteától van ez az egész...:((
5/8 anonim válasza:
Ha ma kezdődött a beágyazódásotok, akkor legalább 3.4.5 napot várjatok még a teszttel! Drukkolok nagyon!
Nekem is így kezdődött :)
Rózsaszínes maszattal a wc-papíron.
26 hetes km :)
6/8 anonim válasza:
Sajnos ez tényleg mensi, ami nekem van! :( Ma reggelre leesett a hőm 36,5-re! A palástfű tea tehet arról, hogy mensi napján megemelkedett a hőm és hogy egyáltalán nincs mensis görcsöm! :( Soha többet nem iszom semmilyen gyógyteát!
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ma reggel megjött:((((
Pedig nagyon bíztam benne hogy összejött a babus,most csalódott vagyok de nem adjuk fel apával.
Újabb hónap újabb esély.
2010. okt. 29. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!