Ennek ellenére megtartsam a kisbabát?
Köszönöm a válaszokat:)
Elég megosztóak vagytok:)
A nagy álom és a realitás:)
Szia! Megkaptad, amit privátban írtam?
Ricsi
Szia!
Hol kell megnézni?:)
Új vagyok itt:)
Hidd el lehetnénk még megosztóbbak is...:)
Mivel egy döntés előtt állsz, ezért muszáj rávilágítani, mindkét eset jó, és rossz oldalaira.Egy olyan nő aki már régóta vágyik kisbabára ritkán tud reálisan gondolkodni erről a kérdésről,amiért nem is hibáztathatóak...
Én is az írjunk papírlapra érveket, ellenérveket javaslom.talán beszéld meg valakivel aki "tárgyilagosan" tud tanácsot adni. Ha nem jelent gondot anyagilag, akkor az érzelmekkel kell rendbejönöd,ami azért terhesen nem egyszerű...
Attól, hogy egyedül maradsz nem kell félned!!!!!!!
viszont sajnos mondanom kell egy ellenérvet:(: fodrászként dolgozol....vegyszerekkel dolgozol, amiket egy kismama nem használhat, majd ennek azért nézz utána...
Mi nem mondhatjuk emg mit tegyél, de szerintem valahol mélyen már tudod, tervezed, hova mész lakni a babával...stb... a félelmeid egy része az állapotodból adódik, ahol minden klappol ott is éreznek félelmet a nők...ez természetes...
Én is 24 éves vagyok, babára vágyó, de realitásokkal rendelkező nő,
ha én lennék állaapotos, még boldog párkapcsolatomban is el kellene gondolkodnom, hogy megtarthatjuk-e:(
Kitartás, gondold át, és jól fogsz dönteni..
Köszönöm szépen!
Igen, tudom a vegyszeres dolgot... Nem tudom még abból is, mi lesz...
Remélem igazad lesz, hogy jól fogok dönteni!
Maradt...
De az élet egyre nehezebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!