Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ennek ellenére megtartsam a...

Ennek ellenére megtartsam a kisbabát?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, fodrászként dolgozok egy elég jól menő divatcégnél, tehát az anyagi körülmények hál' Istennek megengedik, hogy megtartsam a babát. De a párom, vagyis a volt párom.. Elhagyott... Elhagyott, mert megcsalt, én rajtakaptam, és ő mondta hogy szakítsunk... Ez 2 hete volt és most 1 hónapos terhes vagyok... Első pillanattól kezdve tudta ő is... Szóval elhagyott a két hetes terhességemmel... Sajnos anyukámhoz kéne vinnem a babát, mert a volt párom lakásában éltünk... Segítségeteket kérem, szerintetek megtartsam?:( Kételyek, és már nem egyáltalán nem tudom mit tegyek...:(
2011. máj. 1. 20:24
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Elég megosztóak vagytok:)

A nagy álom és a realitás:)

2011. máj. 2. 10:38
 22/30 anonim ***** válasza:

Szia! Megkaptad, amit privátban írtam?

Ricsi

2011. máj. 2. 18:24
 23/30 A kérdező kommentje:

Szia!

Hol kell megnézni?:)

Új vagyok itt:)

2011. máj. 2. 22:11
 24/30 anonim ***** válasza:

Hidd el lehetnénk még megosztóbbak is...:)

Mivel egy döntés előtt állsz, ezért muszáj rávilágítani, mindkét eset jó, és rossz oldalaira.Egy olyan nő aki már régóta vágyik kisbabára ritkán tud reálisan gondolkodni erről a kérdésről,amiért nem is hibáztathatóak...

Én is az írjunk papírlapra érveket, ellenérveket javaslom.talán beszéld meg valakivel aki "tárgyilagosan" tud tanácsot adni. Ha nem jelent gondot anyagilag, akkor az érzelmekkel kell rendbejönöd,ami azért terhesen nem egyszerű...

Attól, hogy egyedül maradsz nem kell félned!!!!!!!

viszont sajnos mondanom kell egy ellenérvet:(: fodrászként dolgozol....vegyszerekkel dolgozol, amiket egy kismama nem használhat, majd ennek azért nézz utána...

Mi nem mondhatjuk emg mit tegyél, de szerintem valahol mélyen már tudod, tervezed, hova mész lakni a babával...stb... a félelmeid egy része az állapotodból adódik, ahol minden klappol ott is éreznek félelmet a nők...ez természetes...

Én is 24 éves vagyok, babára vágyó, de realitásokkal rendelkező nő,

ha én lennék állaapotos, még boldog párkapcsolatomban is el kellene gondolkodnom, hogy megtarthatjuk-e:(

Kitartás, gondold át, és jól fogsz dönteni..

2011. máj. 4. 06:13
 25/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Igen, tudom a vegyszeres dolgot... Nem tudom még abból is, mi lesz...

Remélem igazad lesz, hogy jól fogok dönteni!

2011. máj. 4. 19:56
 26/30 anonim ***** válasza:
Szia! Légyszi nyugtass meg, hogy végülis maradt a baba, léccilécci!
2011. máj. 21. 15:13
 27/30 A kérdező kommentje:

Maradt...

De az élet egyre nehezebb...

2011. máj. 22. 18:44
 28/30 anonim ***** válasza:
Nagyon ügyes leszel,és minden rendben lesz, csak így állj hozzá! És hidd el, hamarosan fogsz találni egy normális pasit is,aki sokkal jobban fogja szeretni a picit, mint a vér szerinti apja, csak ehhez is így állj hozzá!(A vér szerinti apján meg igenis hajtsd be a gyerektartást, ne nélkülözzön a gyermeked, neki meg ez a minimum, hogy fizessen! A férfiak ÉPPÚGY kötelesek vállalni a gyereket, nekik sem "önrendelkezési joguk" lelépni. Ha már lelépett, legalább fizessen, ez nem döntés kérdése, KÖTELES!) Hidd el, a rengeteg örömöd, ami lesz a gyermekeddel, minden nehézségért kárpótol majd!:)
2011. máj. 22. 21:33
 29/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság veletek azóta?

2012. ápr. 19. 13:58
 30/30 anonim ***** válasza:
szia, engem is érdekel hogy vagytok :)
2012. ápr. 19. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!