Ennek ellenére megtartsam a kisbabát?
Én a helyedben megtartanám,nem bírnám magamnak megbocsájtani,hogy elvetettem a babát.Hidd el mi anyák mi mindenre képesek vagyunk gyermekünk érdekében.Neked is sikerülni fog,bízz magadban,anyai ösztöneidben.Az anyaság sok mindent kihoz belőlünk,azt is,amit nem is gondolnánk.
Anyukádra,barátnőre biztosan számíthatsz.
Egy gyermekkel is lehet kapcsolatot létesíteni,de emiatt főleg ne aggódj! A baba a lényeg!
Gratulálok!
Pontosan, igazad van!
Ezektől a dolgoktól FÉLEK... Nem tudnám elviselni, hogy 2-3-4... év múlva, ha én még egyedül leszek, akkor jön a babáért, vagy elviszi tőlem karácsonykor... Ezektől a dolgoktól rettegek... Amúgy a tartásdíjra gondolni sem gondoltam. Köszönöm nem kérnék tőle semmit. Ha ő venne valamit akkor azt vegye meg a gyereknek, de nekem tőle nem kell sem pénz, sem más.
Köszönöm a választ!
Nem elriasztani akartalak, csak ezen az oldalon, ahol 100 emberből 95 a fél életét adná egy pozitív terhességi tesztért, nem árt néha, kicsit a realitásokból kiindulni. Magyarán abból, hogy egy gyerek élete nem a kihordásából és a szülésből áll.
Most ne pusztán érzelmek alapján dönts. Végy elő egy papírt, és az egyik oldalra írd fel, hogy mi szól az egyedülálló anyaság, a konkrét apa személye, a terhességed összes várható következmény mellett, a másik oldalra pedig, hogy mi szól ellene. Nem csak ebben a pillanatban, hanem 5-10-15 év múlva.
Azt a lila ábrándot pedig felejtsd el, hogy apukának "hivatalosan" nem kell a gyerek, de időnként megjelenik majd egy raklap pelenkával, bébiétellel, vagy akármivel. Sajna, akármilyen jópofa is az amerikai filmekben az önálló, önfenntartó terhes szingli szerepe, egy gyereknek mindenek előtt anya, és apa kell. A szeretetük, a gondoskodásuk, a biztonságérzet, hogy rájuk mindig lehet számítani, hogy ők ketten mindig ott vannak az ember mellett.
Megértem, hogy félsz attól, hogy hosszútávon egyedül maradsz egy gyerekkel, de hidd el, nem kell! Én is rettegtem, hogy senkinek nem fogok kelleni egy gyerekkel, és egyedül kell leélnem az életem, de találtam új férfit, aki ezerszer jobb, mint a gyermekem apja! Többet törődik a lányommal egy hét alatt, mint a saját apja évek alatt!
Vele meg persze hiába próbálkozunk közös babáért egy éve!!!
Egyébként az egyik előző válaszolónak teljesen igaza van! Itt olyanok vannak, akik mindent megadnának egy gyerekért, így nem igazán kiegyensúlyozottak a válaszok. De úgy érzem, te megerősítést vársz, hogy tartsd meg, és akkor jó helyen kérdezel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!