Megtartsam? Tehetetlennek érzem magam mit tegyek? Kisbabát várok! 20éves vagyok,3éve vagyok együtt a barátommal, de még iskolába járok, jövőre végeznék. Már 1,5éve volt egy terhesség megszakításom!
És félek hogy ha ismét abortuszra adom a fejem akkor, lehet már nem tudok aztán gyereket vállalni, a kockázatok miatt!
A párom az dolgozik, végülis megoldható lenne a gyerek!DE a párom édesanyja az nagyon nem szeret engem, és félnék hogy lebeszéli rólam a barátomat!Mit tegyek?
Hát nem tanultál belőle úgy látom....
De természetesen tartsd meg,majd elvégzed a sulit estin.
HA a párod szeret és akarja is a babát,az már mellékes,hogy még ki szeret még és ki nem....
Ha valaki igazán akar valamit arról nem lehet lebeszélni...
na figu csak hogy véletlen se érezdd magad egyedül, én 17 vok párom 20.
2 éve vagyunk együtt, de a párnak van már egy gyereke. a csaj átrázta 12 után szolt neki a párom mindenét eledta eladta motorját h a babára pénz legyne össze tudjanak költözni a csaj ha beteg volt a baba azt mondta viszi az ügyeletre párom kiváncsiságbol utána ment és a sarki kocsmáig jutott az akkor 19 éves lány.
én msot teherbe estem, bár nem volt tervezett de megtarjuk közös megegyezéssl, de a páromank nagyon rossz és elég friss emlékei vannak erröl a dolgoról.
vizsont hogy a szülei mit fognak szólni jaj istenem, meg h bele fognak szólni hát nagyon rmeékem hogy nem, arrol nem beszélve hogy sogornómég tul vanna 1 éb nom. próbálkozás után év és sok inszemináción meg msot jön augusztusba a 2. lombikjuk. ha megtudják.. nem is tudom mi lezs itthon háború.
amugy is zerveztük a páromal a külön költözést, még 2 évem van estin az érettségiből kocsmában vagyok pultos.
nekem se könnyü de ha valamit szeretnél meg lehet oldani, egy gyereket sose bánunk meg azt mondják. és én hiszek a többségnek.
én megtartanám. suliba járhatsz terhesen, ameddig meg nem születik a baba. a végét meg befejezed baba mellett.
felnőtt nő vagy, nem 16 éves megesett csitri. a tetteidért ideje felelősséget vállalnod.
Egy gyerek nagy felelősség,és nem pár évre szól.
Én nem a korodban látom a legnagyobb problémát,hanem a kapcsolatoddal.A sulit is be lehet fejezni baba mellett is.Ha Te azt feltételezed,hogy a párodat az anyja le tudná rólad beszélni és elhagyna,akkor Ő nem komoly életre szóló kapcsolat neked.Egy babának pedig családra anyára-apára egyaránt szüksége van.Gondold át a helyzetedet úgy,hogy minden képen vedd számításba,hogy egyedül maradhatsz a gyerekkel.Mindegy most mit mond a párod,később is leléphet ha Ő nem akarta ezt a gyereket,vagy ha az anyja ekkora hatással van rá.Fel tudnád egyedül nevelni?Van családod szüleid akik segítenének vállalnák,hogy velük lakhattok,segítenek a kicsi körül?Egy abortusz szörnyű dolog,de megtartani a semmire meg felelőtlenség.Remélem Te komolyabb vagy mit itt az egyik 17 éves felelőtlen hsz-ó.Nehogy pár hónap múlva meg azt kelljen kérdezned,hogy hova menj terhesen,mert magadra maradtál.
Jól gondold meg mit teszel,felelős vagy a gyerekedért.
szia,
Én idén nyáron diplomáznék, de halasztottam mert mikor kiderült hogy babát várok gondoltam majd befejezem melletteszóval egy maradék év a sulidből nem érv az abirtusz mellett hiszen kisgyerek mellett is lehet tanulni,sokan csinálják, én is azt fogom tenni :)
a korod, hát fiatalka vagy de már felnőtt, és a pároddal is együtt vagytok 3 éve, ez már szép idő együtt.
szerintem az nem elég ok egy gyermek elvetetésére hogy " anysom lebeyszélheti róéam a páromat"............te jó ég, hány de hány anyós van aki nem ön ki jól a menyével vagy leendő menyével? Mi lenne ha minden nő akit ne szeret az anyósa elvetetné a babáját? Kihalna az emberiség :))))
viccet félretéve, mert ez sajnos igen komoly téma, ln megtartanám a helyedben. pláne hogy már nem az első abortuszod lenne---
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!