Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha sikerülne a baba, kisfiút...

Ha sikerülne a baba, kisfiút vagy kislányt szeretnétek leginkább, és miért?

Figyelt kérdés

Persze, az a lényeg, hogy sikerüljön és egészséges legyen! Na de szerintem mindenkinek van egy elképzelése, hogy inkább fiúra vagy lány gyermekre vágyna!

Én kisfiút szeretnék szívem szerint!

1. Azért, mert a fiúk anyásabbak, szerintem nagyon ragaszkodna hozzám.

2. Nem kényeskedne! :) Ez engem taszít!

3. Ha nagyobb lesz, kevésbé kéne félteni, mert mégis csak férfi! :)

4. Sokat tudna segíteni itthon (férfi dolgok), amihez én nem értek, és apjának is!

5. Szerintem sokkal aranyosabb egy kisfiú, mint egy kislány.

Valahogy jobban vonzódom ahhoz, hogy a gyermekem ellenkező nemű legyen, nem tudom miért.

De az a lényeg, hogy már ne várasson sokáig magára és ha kislány lesz, akkor is ugyanúgy szeretni fogom!

2011. ápr. 29. 16:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
25%

Ez számomra nagyon durva.

Ovasd el a megszületendő lányod szemével amiket írtál--- merthogy erre azért ott az 50%-os esély.

Felnőttkoráig kísérheti a fájdalom a gyereket, hogy nem őt várták, hanem egy kisfiút (....).

Találkoztam már hiszonévessel, aki emiatt zokogott.

És ismerek olyan tizenévest, aki nem akar lány lenni. Pedig biológiailag lány.

Bocsáss meg: nem vagy érett egy gyerek megszülésére.

2011. máj. 2. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!