Kinek hogy fájt a melle, a terhesség elején, leginkább az első hónapban mikor kiderül, hogy jön a baba? Úgy hallottam, hogy másképp fáj, mint mielőtt megjön.
Nekem ugyan úgy fájt egyre jobban erösebben, mikor kb 5-6 hetes voltam fájt a legjobban, aztán egyik naprol a másikra kevésbé, de ez a kevésbé meg van még most is.
De van akinek egyáltalán nem fáj.
ugyanolyan feszülő érzés volt. A futás rosszul esett, mert ugyan az enyéim kicsik, de mintha ugráltak volna.
Izgulsz, jön-e a baba?
Nagyon jellemző, a korai időszakban sűrűn kell menni pisilni...
Hát igen várható a baba,mert nem védekezünk mostmár második hónapja:)
Január elsején volt meg a menszeszem,tehát kb. február első hetére várjuk amit nem várunk:)
Ma tapasztaltam reggel de vagy egy pár órán keresztül hányingert,valahogy nem esett jól semmi,egy kis kenyeret gyömöszöltem le,hogy valami mégis legyen bennem.Aztán így ma délután meg elkezdett fájni a mellem,még nem olyan erősen.de ha megnyomkodom akkor érzem hogy feszül.Szerintetek lehet baba?
17.50-es vagyok
Nem tudom....de drukkolok, hogy Baba legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!