Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha sikerülne a baba, kisfiút...

Ha sikerülne a baba, kisfiút vagy kislányt szeretnétek leginkább, és miért?

Figyelt kérdés

Persze, az a lényeg, hogy sikerüljön és egészséges legyen! Na de szerintem mindenkinek van egy elképzelése, hogy inkább fiúra vagy lány gyermekre vágyna!

Én kisfiút szeretnék szívem szerint!

1. Azért, mert a fiúk anyásabbak, szerintem nagyon ragaszkodna hozzám.

2. Nem kényeskedne! :) Ez engem taszít!

3. Ha nagyobb lesz, kevésbé kéne félteni, mert mégis csak férfi! :)

4. Sokat tudna segíteni itthon (férfi dolgok), amihez én nem értek, és apjának is!

5. Szerintem sokkal aranyosabb egy kisfiú, mint egy kislány.

Valahogy jobban vonzódom ahhoz, hogy a gyermekem ellenkező nemű legyen, nem tudom miért.

De az a lényeg, hogy már ne várasson sokáig magára és ha kislány lesz, akkor is ugyanúgy szeretni fogom!

2011. ápr. 29. 16:42
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

És még1 kérdés:

Tesztek is ezért valamit, hogy fiú/lány gyermeketek legyen? Pl. gondolok itt arra, aki fiút akar, akkor megpróbál leginkább ovulációkor és utána szeretkezni és az előtte levő napokat inkább hanyagolja.

Mi kb. 2 naponta vagyunk most együtt, de azért ha úgy van, próbálok több szünetet hagyni az ovu előtt, hogy nehogy lány sikerüljön. :)

2011. ápr. 29. 16:47
 2/21 anonim ***** válasza:
A legfontosabb hogy egészséges legyen és ha kisfiú, ha kislány a párommal már mindkettőnek nagyon örülnénk, csak jönne már. :-) Azért ha kislány lenne, akkor az örömünk még nagyobb lenne. Kislány korom óta csak lányra vágytam, na és a kedvesem is. :-) A párom szeretné, ha olyan gyönyörű, szőke királylány lenne, mint én. :-D Én pedig szeretném, ha a párom gyönyörű barna szemeit örökölné és a 165-ös IQ-ját. :-D A mi családunkban egyszer csak fiúk, majd lányok jönnek. Na, most jön a fiús korszak. A párom családjában fiúk vannak, ezért viccelődve azt szokta mondani, hogy ha kislányunk lenne, a családtól vissza sem kapnánk.
2011. ápr. 29. 17:31
 3/21 anonim ***** válasza:

Én megmondtam a férjemnek, hogy addig csináljuk, amíg lány nem lesz. :D És mivel 1 babát terveztünk, mondtam azt is, hogy lánynak kell lennie elsőre. Az is lett szerencsére. :)

Persze ha fiam lenne, biztosan őt is pontosan ugyanúgy szeretném. De én valahogy lányos anyaként képzeltem el magam. Pláne, mert anyukám és köztem is olyan jó kapcsolat volt.

2011. ápr. 29. 17:43
 4/21 sumergo ***** válasza:
28%

Azért az durva, hogy teszel azért, hogy nehogy lányod legyen. Még eljöhet az az idő, amikor mindegy mi, csak legyen!!!

Ha lányod lenne elmondanád neki, hogy nem akartad?

Ne haragudj, de ez a "nehogy" nálam kiütötte a biztosítékot.

Amúgy az én egyetlen kívánságom az, hogy egészséges legyen.

2011. ápr. 29. 18:12
 5/21 A kérdező kommentje:

Kedves 18:12-es!

Szerintem egy kicsit félreértettél, nem komolyra írtam ezt a "nehogy" szót! De lehet, én fogalmaztam rosszul.

2011. ápr. 29. 18:33
 6/21 anonim ***** válasza:
75%

En vilag eletemben kislanyt akartam, el sem tudom fius anyanak kepzelni magam. Szerencsere lanyom szuletett, imadom!! Ujbol babat varok, remenykedtem hogy megint lany legyen de most fiu jott ossze. Hazudnek ha azt mondom orulok. Kis korkulombseg miatt is sokkal jobban kijon egynemu testver, tapasztalatbol mondom, mivel legjobb baratnom a noverem (egy ev kulombseg),ocsemmel csak baj van(hosszu).

Cafolnam azt hogy a lanyok hisztisebbek, legalabb is biztos nem lehet ezt mondani kiskorban, a baratnom fia egyfolytaba hisztizik, mig az en lanyom mindent megert es nem nyafogos, hisztis. Na meg nem lattam a lanyomnal anyasabb gyereket! Minden nap arra kelek hogy puszil es mondja szeretlek(2es fel eves)

Nem tudom miert kene jobban felteni barmelyiket is? Ha gyereked ,felted ha fiu ha lany,vagy azert fiut akarni hogy ne kelljen feltsed..

Egy lany is sokat tud segiteni a hazban, mosogatas, stb..

Ne is beszelve hogy nem tudom csak az en velemenyem e de szerintem sokkal aranyosabb egy lany mint egy fiu.. az en szememben . Legfontosabb hogy ha megszuletik a fiam biztos o lessz nekem a legszebb es remelem meg valtozik a velemenyem de a tapasztalatom ez. Imadom a lanyom gondor hosszu hajat cofiba kotni reggel, szinesebb ruhakat adni ra, sokkal erettebbek mint a fiuk, stb

Vegsokent lehet mindketto mellett vagy ellen ervelni, a lenyeg tenyleg az hogy egeszsegesek legyenek, ennel fontosabb nincs!!!

2011. ápr. 29. 19:20
 7/21 anonim ***** válasza:
24%

Ha jól látom nem jön nálatok a baba és még ezek után nem is mindegy, hogy milyen nemű!

Hát kérdező vigyázz! Nehogy "büntetésből" még gyereked sem legyen!

2011. ápr. 29. 19:35
 8/21 anonim ***** válasza:

Én is lányt szeretnék és ezt azután mondom, hogy már van egy lányom. Apa fiút akart de egy őszinte pillanatában azt bírta mondani, hogy "azért olyan jó, hogy kislányunk van". ;) Persze most megint fiút akar...ez a mániája.

És az enyém cseppet sem kényeskedik de tényleg, sőt! A fiúk többet nyavajognak meg sírnak mint Ő. Ez az öröklött természet kérdése szerintem.

2011. ápr. 29. 19:42
 9/21 sumergo ***** válasza:
9%
A "természet" nem öröklődik, hanem a gyermek a szülei viselkedésmintái alapján szocializálódik. Magyarul: amit lát, neki az a természetes, azt utánozza.
2011. ápr. 29. 19:58
 10/21 anonim ***** válasza:
28%

a 19.35-ös nagyon undok! Hogy mondhatsz ilyet? Én is tudom, hogy mindegy, mi, csak egészséges legyen, de vannak nők (nyilván kivétel is van, itt vagy rá te élő példának), akik egy bizonyos nemű babát elképzelnek maguknak, mikor a babázásról álmodoznak, és azon nem tudnak túllépni.

Én mindíg fiút akartam, imádom, hogy fiam lett. Most ismét várandós vagyok. Rengetegszer elmondom magamnak, hogy mindegy mi lesz, de azért picit jobban örülnék, ha ismét fiam lenne, és utána lelkiismeretfurdalásból mindíg hozzáfűzöm gondolatban, hogy ha kislány lesz, az is tökéletes lesz. Én például egyszerűen nem tudok túllépni ezen. De amint kiderül, micsoda, úgyis azt fogod majd imádni, ami lesz.

2011. ápr. 29. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!