Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha sikerülne a baba, kisfiút...

Ha sikerülne a baba, kisfiút vagy kislányt szeretnétek leginkább, és miért?

Figyelt kérdés

Persze, az a lényeg, hogy sikerüljön és egészséges legyen! Na de szerintem mindenkinek van egy elképzelése, hogy inkább fiúra vagy lány gyermekre vágyna!

Én kisfiút szeretnék szívem szerint!

1. Azért, mert a fiúk anyásabbak, szerintem nagyon ragaszkodna hozzám.

2. Nem kényeskedne! :) Ez engem taszít!

3. Ha nagyobb lesz, kevésbé kéne félteni, mert mégis csak férfi! :)

4. Sokat tudna segíteni itthon (férfi dolgok), amihez én nem értek, és apjának is!

5. Szerintem sokkal aranyosabb egy kisfiú, mint egy kislány.

Valahogy jobban vonzódom ahhoz, hogy a gyermekem ellenkező nemű legyen, nem tudom miért.

De az a lényeg, hogy már ne várasson sokáig magára és ha kislány lesz, akkor is ugyanúgy szeretni fogom!

2011. ápr. 29. 16:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én lányt akartam... 12. héten kiderült, hogy fiú, nem keseredtem el, örültem, hogy egészséges. Azóta már két éves nagyfiú, és nincs az a kislány, akiért odaadnám. Második babámat várom, még nem tudjuk, hogy milyen nemű. Talán nem is akarom tudni, csak szüléskor, mert mindegy, annyira imádom a fiam, és nem bánnám, ha még egy fiam lenne. Persze a lánynak is ugyanúgy örülnék.
2011. ápr. 29. 20:49
 12/21 anonim ***** válasza:
26%

Sziasztok,

19.35-os elegge megkeseredett. Ilyen regota probalkoztok?

Amugy hallottal mar az orokles-kornyezet vitajarol? Alapfoku pszichologia, barmelyik konyvben megtalalod. Mielott olyan okos lennel...

Ja, en kisfiut szeretnek, apa meg kislanyt.

2011. ápr. 29. 20:55
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
bocsi, en sumergonak cimeztem ,nem 19.35nek
2011. ápr. 29. 20:57
 14/21 sumergo ***** válasza:
21%

20 55-ös. Eléggé mellényúltál, lassan 13 hetes leszek!:-) És teljesen mindegy. Igen ezen sokan vitatkoznak, de én akkor is ebben hiszek (és nem kell mindent okoskodásnak venni). Most akkor én is keressek a net-en még egy ezzel foglalkozó tanulmányt hogy villanthassak mint te??

Igenis, a gyermek utánoz. Még beszélni is így tanul meg. Tetszik neked, vagy sem. A környezet egy életre meghatározó, de persze a szocializáció folytonos, még 60 éves korban is tart. Na nem akartam erről vitázni, de az öröklődésnek a legkisebb a szerepe a kialakuló egyéniségben.

2011. ápr. 29. 21:16
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Hú, azért ne vesszetek össze!!! Persze, mindenkinek van egy álma, hogy milyen nemű gyermeket szeretne. Nekünk már 3 éve nem jön össze a babó, de már az elejétől fogva úgy voltunk vele, hogy mindegy, csak egészséges legyen. Fiú vagy lány? Nem tudom. Az egyik pillanatban ezt szeretnék, a másikban azt. Egyébként az öcsém és én köztem is csupán 11 hónap van és a különböző nemünk ellenére nagyon jól megértettük egymást - már amikor.

Kívánom mindenkinek, hogy teljesüljön az álma, akár fiút, akár lányt szeretne!!!

2011. ápr. 29. 21:19
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

sumergo,

latom neked se esik jol, ha kioktatnak. Szerinted akkor masnak?

Mind a ket dolog szerepet jatszik a szemelyiseg alakulasaban. Ezt nem a netrol neztem, hanem 5 evig tanultam es azota a gyakorlatban is ezt tapasztalom.

Gratulalok a babadhoz egyebkent.

2011. ápr. 29. 22:01
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Na ne vitázzatok! Én írtam, hogy "örökölt természet". Szerintem van mert tapasztalom a gyerekemen de ha sumergo szerint nincs, akkor nincs nekem mindegy.

A én gyerekem egy az egyben úgy viselkedik mint az apja (és a nagyapja) pedig én vagyok vele itthon már 2,5 éve, apa reggel 8-tól este 11-ig dolgozik heti 4-5 napot szóval nem sokat vannak együtt és mégis...

De mindegy nem is ez a kérdés tényleg ne húzzátok fel magatokat ilyen hülyeségen! Majd ha megszületik a baba sok mindenben változni fog a véleményed. Én már értem miért van a mondás, hogy "először elveim voltak utána gyerekem". Nagyon igaz! :)

2011. ápr. 29. 22:31
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Nekem akkor sem fér a fejembe, hogy ha valakinek már x ideje nem jön a gyerek, akkor miért nem mindegy,hogy fiú vagy lány!

Ja és azon akadtam ki,hogy ráismertem, ő az a kérdező, aki egy korábbi kérdésénél azt számolgatta,hogy mikor kell együtt lenniük,hogy fiuk legyen. De közben meg nem jön a baba! Had ne értsem már meg,hogy ilyenkor miért nem mindegy,hogy mi lesz! Barátnőméknek 3 év után (pedig ők nem sakkoznak,hogy hány naponta, meg hányszor stb), ha kétnemű lenne, az is mindegy lenne!

2011. ápr. 30. 08:10
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A kérdésem végén megírtam, hogy az a lényeg, hogy sikerüljön és egészséges legyen és ha lányom lesz, azt is ugyanúgy szeretni fogom, mintha fiam születne!

Ez csak egy elképzelés, hogy fiút jobban elképzelnék magamnak!

Nem tudom hogy a kedves utolsó hozzászóló, ebből miért csinál ekkora problémát.

2011. ápr. 30. 08:27
 20/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem már van egy kisfiam, és már több mint fél éve szeretnénk neki tesót, de nem jön. Mindegy milyen nemű, csak jönne már, és egészséges legyen.

De ha választhatnék, kisfiút választanék. Valahogy lányos anyaként nem tudom magam elképzelni. DE természetesen a kislánynak is nagyon örülnénk, apa amúgy is kislányt szeretne.

2011. ápr. 30. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!