10 hónapos a kisfiam, eddig nem mensiztem, de ma reggel megjött. Ez lehet a szoptatás befejezését jelenti? Kisfiam leginkább még cicizik. Aggódnom kellene? Vagy esetleg mensi alatt is ciciznek, elfogadják? Bocsi első baba!
Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 12:25
1/8 anonim válasza:
Nálunk meg sem érezte, hogy megjött. Még 3 hónapig szoptattam utána. (Nem a tejem apadt el.)
2/8 anonim válasza:
2 éve szoptatok, 3,5 hónapos kora óta menstruálok
3/8 anonim válasza:
én is szoptatok és persze menszizek is!
4/8 anonim válasza:
7 hónapos volt, amikor megjött, 15 hónapos koráig szopizott. Viszont mensi alatt kevesebb volt a tejem, volt, hogy 2 mellből kellett szoptatnom, holott ált. elég volt egyből.
5/8 anonim válasza:
Nálunk sem volt gond, azt mondják, a mensi alatti tej más ízű, de ez nem zavarta egyik gyerkőcömet sem. Sőt, az újabb terhesség alatti megváltozott tej íze sem! Emiatt ne aggódj!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 23. 14:41
7/8 anonim válasza:
Dehogy jelenti a végét!!!! Ha eddig probléma nélkül szoptattad, nem fog egyik napról a másikra elfogyni, mintha elzárnál egy csapot, még akkor sem, ha megjött.
Első babaámnál 8 hónapo korában jött meg, és 27 hónapos koráig szopizott.
Második babámnál 10 hónaposan jött meg, és még szopizik, most 16 hónapos, kb. két éves koráig tervezem őt is szoptatni.
8/8 anonim válasza:
5hónapos volt a babám mikor előszőr megjött.Most 23hónapos 1-szer egy nap még mindig szopizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!