Ma ünnepeljük a férjem névnapját a barátainkkal. Ha az esti szoptatás után megiszok egy feles töményet és kb 2 deci bort, akkor reggel olyan 6 körül megszoptathatom a babánkat? Vagy ne igyak semmi alkohol tartalmút?
Ne igyál alkoholt. Lehet jó kedved anélkül is.
Ha a mi társaságunkban egy szoptatós anya alkoholt inna, már nem is lenne a mi társaságunk.
Nyugodtan! Semmi baja nem lesz a babának. Anyának is jár egy kis lazítás!De azért ne ess túlzásba! Ha sokat ill. rendszeresen iszol, inkább fejd le, és öntsd ki a tejet, és adj neki tápot. De ez a mennyiség még közvetlen szopi előtt sem árt!
Utálom az olyan álszenteket mint az első. Az ilyenekkel vannak tele a baba klubbok, amiket nem a babákért, hanem az unatkozó anyukákért működtetnek.
Nekem szülés után ujra bagyon alacsony lett a vérnyomásom (szédelgősen,ájulósan)A terhességem előtt minden este megittam 1 deci vörösbort,és nem kellett gyógyszert!Nekem most is azt tanácsolták,hogy egészségesebb a babának is mintha gyógyszert írnának rá!Amíg éjjel is kelt 2 órával utána le kellett fejnem!most hogy már este 9-reggel 9ig nem szopik így nem is kell lefejnem!
Hidd el csak a bor is elég lesz úgy fejbe fog vágni elsőre az is! :)
szóval nálam orvosi utasítás!
12:28
Én pedig mélységesen lenézem azt a kedves anyukát,aki csak azért szült egy gyereket, hogy 3 évig ne kelljen dolgozni, még a piáról se tud miatta lemondani. Klubba menni meg úgyis lusta.
Köszi a sok választ. nem szoktam inni. A fiam lassan egy éves és az egy év alatt most ittam volna meg az első pohár bort, felest, a védőnőm szerint sem árt (felhívtam).
Az utolsónak üzenem, hogy attól hogy meginnék a férjem egészségére egy pohár bort még nem vagyok se rossz anya se alkoholista. Nem kell az ilyen álszent duma, mint amit ő írt. és nagyon felháborított, ahogy írt, pedig nem is ismer.
Kedves Kérdező!
Második hozzászóló vagyok.
Okostojás-"felsőbbrendű"-"szuperanyuka" nem Neked, hanem nekem szánta a megjegyzését, de a kommentteddel szó szerint egyet értek. Itt teném hozzá, és üzenném egyeskének, hogy 39 évesen szültem meg az első babámat, mivel eddig a munkám nem tette lehetővé. A többiek válaszából, és az ő reakciójából is látszik, hogy igazam van.Az ilyenenek való a babaklub, amiután ha haza megy,vagy elötte legurít 1-2 pohárral, aztán osztja az észt, és hozza a formáját,közben úszik a háztartása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!