Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma ünnepeljük a férjem névnapj...

Ma ünnepeljük a férjem névnapját a barátainkkal. Ha az esti szoptatás után megiszok egy feles töményet és kb 2 deci bort, akkor reggel olyan 6 körül megszoptathatom a babánkat? Vagy ne igyak semmi alkohol tartalmút?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 12:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Uram isten!!! Mi az, hogy alkesz? És mi az hogy biztat?

Nem azt kérdeztem, hogy jót tesz-e a gyereknek ha minden nap a sárga föld alá iszom magam??? Nem hinném, hogy ennyire ki kellene élezni ezt a kérdést.

Akik normálisan (nem elítélő módon) tudtak válaszolni, azoknak nagyon szépen köszönöm.

2010. ápr. 28. 07:13
 12/18 anonim ***** válasza:

Inkább maradj a mama klubban, és ott oszt az eszedet, ott vannak rá vevők!!

Üdv. az "alkesz"

2010. ápr. 28. 13:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Igyál még egyet és fogd rá a nyuszira!
2010. ápr. 28. 21:35
 14/18 anonim ***** válasza:
Sőt még a gyereknek is adok! A barack pálesz a kedvence. Ha másra nem is voltál jó, egyet röhögtünk rajrad, és megadtuk a témát a felsőbbrendű mamaklubbodhoz. Itt mindenki alkesz, csak te vagy egy szent! Az már nem is számít, hogy senkit sem buzdítottam alkohol fogyasztásra. Ahány mama klubban jártam,- mert nem voltam lusta- csupa ilyen álszent, korlátolt csajszit láttam. Már előre látom, és sajnálom a gyerekedet, aki egy őszinte kérdést sem fog föltenni neked, és téged is sajnállak amikor csodálkozni fogsz, hogy ezt miért nem tette meg. Csak akkor már késő lesz. Nem zavar amúgy, hogy senki nem ért egyet veled "szuperanyu"? Talán a férjeddel is kéne foglalkoznod, nem csak idegeneknek osztanod az "észt", úgy,hogy senkiről semmit sem tudsz!Na ennyit rólad drágám!
2010. máj. 5. 14:34
 15/18 anonim ***** válasza:

A klubbomat én egy b-vel írnám.

A te "klubbod" biztos, hogy nem mamaklub, esetleg anonim alkeszok klubja.

2010. máj. 8. 21:23
 16/18 anonim ***** válasza:
És még a "tenném" szót is egy n-el írtam részegségemben! De ezt már nem vetted észre egyeske!Látom az viszont nem zavar, hogy senki nem osztja a véleményedet!Na dumáljatok a sok alkoholista kismamáról a kulBotokban! És még fizetek is érte!A dél-amerikai sorozatok csak azért nem beszéd téma Nálatok -felsőbbrendűeknél- mert a játszótéren lopjátok a napot és a pletykáltok, így azokat nem tudjátok nézni.Szegény férjed...!
2010. máj. 10. 13:14
 17/18 anonim ***** válasza:

Mennyi idota te jo eg :OO

Alkesz mert meginna egy kis bort meg egy felest :D nevetségesek vagytok, nem csak álszentekynmintha azt mondta volna hogy valami dizajner drogot akarna tolni. Ne idegesedt magad fel kerdezo, igylatszik nincs magasan a szinvonal..

2016. dec. 18. 02:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Most latom hogy 6eves a kerdes :DD na mindegy, hogy vagytok amugy?
2016. dec. 18. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!