Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van értelme ennek a görbézésne...

Van értelme ennek a görbézésnek, meg hőmérőzésnek?

Figyelt kérdés
Annyi embernél látom itt, hogy görbe, meg hő, van, akinek bejött már? Nem kötözködésből kérdem, teljesen kíváncsiságból. :) Köszi
2009. márc. 6. 09:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez jo kérdés én is kiváncsi lennék rá.
2009. márc. 6. 09:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annyiban segít, hogy meggyőzpdhettem róla, valóban gond van a ciklusommal... Sajnos nincs peteérésem. :-(
2009. márc. 6. 09:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek olyan párt, akik így tervezik a babákat és teljesen bejön nekik négy gyerek van, akkor érkeztek amikor tervezték őket.

Van egy barátnőm, akiknek szintén bevált ez a módszer, csak ők elszámolták magukat és így érkezett a baba.

Én abbahagytam ezt a hőmérőzős mizériát. Nem jött sajnos a baba, feladtam. Most volt az első inszemem.

2009. márc. 6. 09:35
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszi, sok sikert nektek.

Érdekes dolog ez, nekem picit görcsössé tenné az egészet, pedig anélkül is sokat jár ez a dolog a fejemben, de hőmérőzgetni tuti nem lenne türelmem, nameg a jó időben levő együttlét a másik felet is frusztrálhatja, az én párom legalábbis ilyen. Tgenap lett volna jó alkalom, erre olyan fáradtan és idegesen jött haza, hogy békén hagytam. :)

2009. márc. 6. 09:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

ha teherbe akarsz esni, akkor nem rossz módszer, nem állítom hogy a legjobb, de nem haszontalan, viszont fogamzásgátlóként baromság, mert akármikor lehet peteérésed, még menstruáció alatt is, ugyan is akármikor lehet spontán peteérésed.

a teherbeeséskor, meg nem árt ha tudod hogy éppen van-e peteérésed, viszont szerintem az hülyeség, hogy nem szexelsz x ideig, hogy pont peteéréskor ess teherbe.

2009. márc. 6. 09:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok. Nekem semmi problémát, nyűgöt nem okoz a hőmérőzés. Reggel még félálomban mérem, a "csak-még-5-percet" idő alatt! :-)
2009. márc. 6. 09:54
 7/14 A kérdező kommentje:
Á, nem fogamzásgátlásként használnám, meg egyelőre nem is használnám, csak kíváncsiságból. Szerencsére a szervezetem elég jól jelzi, hogy mikor van peteérésem, és még csak egy hete próbálkozunk. Vagyis vasárnap óta. :)
2009. márc. 6. 10:06
 8/14 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy csak kíváncsiságból kérdeztem.
2009. márc. 6. 10:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Egy hete!? Hát őszintén kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön, de gondolj bele, van aki évek óta próbálkozik, persze hogy minden szalmaszálba belekapaszkodik, még ha értelmetlennek tűnik is. Kívánom hogy te ne kerülj ebbe a helyzetbe!
2009. márc. 6. 10:18
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan emiatt kérdeztem, hogy mennyire jön be ez a dolog, és nem azért mert én most használni szeretném, hanem puszta kíváncsiságból hisz itt a kérdések nagy része erre a görbére vonatkozik.
2009. márc. 6. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!