Van értelme ennek a görbézésnek, meg hőmérőzésnek?
Én ismerek olyan párt, akik így tervezik a babákat és teljesen bejön nekik négy gyerek van, akkor érkeztek amikor tervezték őket.
Van egy barátnőm, akiknek szintén bevált ez a módszer, csak ők elszámolták magukat és így érkezett a baba.
Én abbahagytam ezt a hőmérőzős mizériát. Nem jött sajnos a baba, feladtam. Most volt az első inszemem.
Köszi, sok sikert nektek.
Érdekes dolog ez, nekem picit görcsössé tenné az egészet, pedig anélkül is sokat jár ez a dolog a fejemben, de hőmérőzgetni tuti nem lenne türelmem, nameg a jó időben levő együttlét a másik felet is frusztrálhatja, az én párom legalábbis ilyen. Tgenap lett volna jó alkalom, erre olyan fáradtan és idegesen jött haza, hogy békén hagytam. :)
ha teherbe akarsz esni, akkor nem rossz módszer, nem állítom hogy a legjobb, de nem haszontalan, viszont fogamzásgátlóként baromság, mert akármikor lehet peteérésed, még menstruáció alatt is, ugyan is akármikor lehet spontán peteérésed.
a teherbeeséskor, meg nem árt ha tudod hogy éppen van-e peteérésed, viszont szerintem az hülyeség, hogy nem szexelsz x ideig, hogy pont peteéréskor ess teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!