Tüszőrepedés után 6nappal halvány pozit teszteltem 10-es teszttel. Ez már a baba, vagy valami más?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 07:31
1/8 anonim válasza:
Lehet, de ne próbáld meg nagyon beleélni magad, mert ha mégsem marad meg, akkor az nagyon tud fájni (lelkileg). A nem várt napján vagy utána tesztelj, ha erős pozitív, akkor már repkedhetsz. Tudom, nagyon nehéz türelmesnek lenni, ezért tesztelget az ember lánya már nagyon korán, de kitartás!
2/8 anonim válasza:
szerintem lehet gratulálni.Nagyon vigyázz magadra
3/8 anonim válasza:
6. napon?
Az még szerintem korai lenne, mert akkor még csak elkezdődhet a beágyazódás (már ha elkezdődik, mert elvileg 7-12. napra teszik a szakemberek a beágyazódást)
Viszont ha pozitív a teszt, akkor nekem az a gyanúm, hogy pár nappal korábban volt az ovud, mint te gondolod.
Drukkolok, szerintem 2 nap múlva tesztelj újra, és ha erősödik a csík, akkor lehet örülni :)
4/8 anonim válasza:
Szerintem, ha pozitív, az akkor tuti, hogy baba!
Az, hogy még csak 6 nappal vagy tüszőrepedés után...lehet hogy korábban volt kicsit az a tüszőrepedés mint gondoltad, ezt én is korainak találom így. De afelől nincs kétségem, hogy terhes vagy!
5/8 anonim válasza:
Nekem még 11 nappal utána is negatív lett. Ne éld bele magad. Egy hét múlva tesztelj megint, és akkor már biztosra veheted az eredményt.
6/8 A kérdező kommentje:
sziasztok!Ma reggel ismét pozitívat teszteltem,gabriellel,igaz,hogy halvány de nagyon jól kivehető a csík.és ma még csak 10nappal a peteérés után van:)
2011. ápr. 12. 10:32
7/8 A kérdező kommentje:
Biztosan ikreim lesznek,azért mutatja ki ilyen hamar a teszt:)Van rá esély mert clostyt szedtem .
2011. ápr. 12. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!