Mikor is fogan meg a baba, ha peteérés van, vagy ha tüszörepedés?
Figyelt kérdés
És melyik van előbb? Ha szurkál a hasam, az melyik?És melyiknél van tojásfehérjésszerű nyákom? És ha nincs nyákom lehet attól még peteérésem?Ne haragudjatok, de nekem ez olyan bonyolult nagyon szeretnénk babát és nem tudom, hogy mikor mi van?Köszi!2010. márc. 19. 09:43
1/4 anonim válasza:
Szia. Úgy működik, hogy előbb van peteérésed, azt nem egy nap alatt történik. Megérik a pete és utána megreped a tüsző, kiszabadul és akkor termékenyíthető meg.
A folyás általában a peteérés folyamata alatt van, de ez mindenkinél más. Van akinek fehér folyása van és nem a tojásfehérjés. Amikor a kislányom megfogant, akkor peteéréskor nekem semmilyen folyásom nem volt, tehát attól hogy nincs, még lehet peteérés és meg is repedhet.
peteérés-tüszőrepedés-megtermékenyülés/vagy 14 nap (átlag) múlva menzi.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, most már értem!
2010. márc. 19. 10:13
4/4 anonim válasza:
www.babatervezok.otthona.net
de nem mindíg jön be direktbe az oldal, viszont ha beírod a google-ba akkor tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!